Голяма прокоба тегне над младежкия ни национален отбор по футбол,

...
Голяма прокоба тегне над младежкия ни национален отбор по футбол,
Коментари Харесай

Александър Димитров: Голяма прокоба тегне над младежите

Голяма поличба тегне над младежкия ни народен тим по футбол, счита селекционерът Александър Димитров. Младите " лъвове " приключиха 0:0 с Молдова и съвсем изгубиха шансове за класиране за Евро 2023.

Димитров призна, че момчетата са създали съвсем всичко вярно, само че огромен малшанс е лишил тима ни от триумф в София.

" Голяма поличба тегне над младежкия народен тим от години наред. Нямам забалежки за себераздаването, мотивацията. Съжалявам, че не бяха задоволително концентрирали при завършващия пас. Имахме доста обстановки, не успяхме да се възползваме. Това верояно приказва за липса на класа. Малшанс ни преследва и в тези, и в предходните квалификации. Безброй обстановки, само че не можем да вкараме. Жалко. Вкарахме всичко, с което разполагаме в нападателен проект ", сподели Димитров.
Снимка: Lap.bg
" Никога не мога да се обезкуража в това, което върша. Никога не сме се отказали от класиране. Това е моя фантазия ", добави селекционерът.

Силен мач изиграха Силвестър Джаспър и Йоан Стоянов, които играят надлежно в Англия и Израел. Димитров разкри, че продължава да търси момчета с български корени, само че не всички желаят да играят за България.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР