Голяма катастрофа, включваща 15 превозни средства близо до летище Модесто

...
Голяма катастрофа, включваща 15 превозни средства близо до летище Модесто
Коментари Харесай

Катастрофата на няколко превозни средства води до затваряне на основен път в Модесто, разлив на дизелово гориво. Ето какво го причини

Голяма злополука, включваща 15 транспортни средства покрай летище Модесто Сити-Каунти, принуди дълъг сектор от Мичъл Роуд да бъде затворен за няколко часа в сряда сутринта.

Около 5 сутринта, Пожарната работа на Модесто и Калифорнийският магистрален патрул реагираха на това, което в началото беше обявено като злополука на 10 автомобила. Първоначално пожарната го третира като „ случай с голям брой жертви “, само че намали оценката, откакто научи, че всички пострадвания наподобяват леки.

Броят на участващите транспортни средства също беше избран като по-голям от в началото регистрирания, в това число три огромни камиони.

Някъде сред 100 и 150 галона дизелово гориво беше разлято върху пътното платно. Разливът е арестуван в дренажната зона покрай пътя и не е навлязъл в река Tuolumne, съгласно CHP. Почистването беше осъществено от Министерството на екологичните запаси.

Причината за злополуката бе избрана като гъста мъгла. Видимостта при съвсем нула принуди няколко прев...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР