Голяма изненада ни поднася времето. До края на октомври ни

...
Голяма изненада ни поднася времето. До края на октомври ни
Коментари Харесай

Обрат във времето. Голяма изненада до края на октомври

Голяма изненада ни сервира времето. До края на октомври ни чакат летни температури. Ще е слънчево и доста прелестно.

Днес ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър, основно от северозапад. Максималните температури ще са сред 22°С и 27°С, в София - към 24°С, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
-->
По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър с южна съставния елемент. Максималните температури ще са 19°С-23°С. Температурата на морската вода е 16°С-17°С. Вълнението на морето ще е 1-2  бала.

В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по най-високите и открити елементи - мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 19°С, на 2000 метра - към 11°С.

Във вторник ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще е слаб от запад. Сутринта на обособени места в низините и котловините видимостта ще е понижена. Ще се задържи много топло за втората половина от октомври с минимални температури сред 6°С и 11°С и оптимални - сред 23°С и 28°С.

В сряда по-значителни краткотрайни нараствания на облачността ще има над Източна България и планините, там на обособени места е допустимо да превали слаб дъжд. Вятърът ще се ориентира от север-североизток и с него ще стартира да прониква студен въздух.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР