Голяма група полицаи-интелектуалци нахлу тази сутрин в сградата на НАТФИЗ

...
Голяма група полицаи-интелектуалци нахлу тази сутрин в сградата на НАТФИЗ
Коментари Харесай

Полицаи нахлуха в НАТФИЗ, посрещат ги Мутафчиев, Сърменов и Будинов

Голяма група полицаи-интелектуалци нахлу тази заран в постройката на НАТФИЗ на ул. ”Раковски ” 108А. Нахлуването се оказа епизод от филм без голи подиуми и реплики, уронващи престижа на прокуратурата и държавното управление. Освен това униформените хуманисти ще преминат къс, само че изчерпателен курс по актьорско майсторство, грим и специфични резултати.
Целта е бранителите на народа, демокрацията и човешките права, да изучат методите за доказване на нещо, което действително не се е случило. Пример: Ти пребиваш някого, само че доказваш, че той те е нападнал.

Първото практическо упражнение е: „ Кървящи служители на реда след принуждение от страна на платени протестиращи “. Второто, само че не и по значимост: „ Преоблечени служители на реда с черни фланелки атакуват постройката на държавното управление “. В това упражнение поддържаща роля ще извършват бандите на Митко Чекиста, персонален другар и бияч на който би трябвало. Важен акцент в образованието е държанието пред камера. Драматизъм, непукизъм и алабализъм са наложителните изражения. Дебелизъм няма да се тренира заради наличност в обилие. Освен това ще се учи дикцията при изговаряне на " анархо-либерализъм ".

Курсът ще се води от изтъкнатите престижи в региона на истината, низависимите от ръководството на ГЕРБ Христо Мутафчиев, Калин Сърменов и Евгени Будинов. Дипломите ще връчи персонално министър председателят Бойко Борисов. Иван Гешев-Каренин ще прочете слово за вредата от Президента.

Курсът е с дълготрайност 2 часа, заради невероятното IQ на кур-сис-ти-те – към 50.
Финансирането е обезпечено от данъкоплатците-тулупи, а наградният фонд – от перото " ко прайм в този момент " и дарения на олигарси.

Димитър поп Кутуев
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР