Голяма част от участниците в българския политически живот нямат нито

...
Голяма част от участниците в българския политически живот нямат нито
Коментари Харесай

Трифонов за СОС: Напазаруваха си предатели от БСП и „Възраждане“, за да ги използват за... тоалетна хартия

" Голяма част от участниците в българския политически живот нямат нито възприятие за позор, нито възприятие за грях ", написа в профила си във Facebook водачът на  " ИТН " Слави Трифонов.

„ Ама споделили били нещо, дали обещание били нещо, говорили били за чест, за истина и за достолепие. Глупости! За тези хора това няма безусловно никакво значение. Замирише ли им на пари и на власт, възприятието за грях, за позор, за достолепието, за достойнството, за морала, както и обещанията… всичко това отива на майната си “, написа той.

Два месеца общинският съвет бе без ръководител, което блокира работата му

Лидерът на Има Такъв Народ е безапелационен, че съществуването на интернет разрешава на българите да видят политиците в цялата им „ същинска и отблъскваща същина “. Той декларира, че след сглобката на национално равнище, която сътвориха „ Продължаваме промяната “, „ Демократична България “, ГЕРБ и Движение за права и свободи, в този момент се е образувала нова сглобка в Столичния общински съвет.

„ Ама през вчерашния ден Бойко Борисов сподели, че ще се върви на избори, нямало да се събира с Политическа партия, тъй като имало подозрения в изборите … и гледа в камерите, което значи в очите на българите, и лъже без никакъв позор, камо ли с възприятие за грях. Нали беше доста набожен? 24 часа по-късно общинските съветници от ГЕРБ се прегърнаха с общинските съветници от Политическа партия и гласоподаваха дружно за ръководител от Политическа партия. И с цел да си прикрият гнусната сглобка, си напазаруваха едни предатели от групите на Българска социалистическа партия и „ Възраждане “, с цел да ги употребяват за смокинов лист… или тоалетна хартия… каквото си решат, нали са си платили “, написа още той.

„ Като общински съветници към този момент сме в една неуместна обстановка “, разяснява общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация

Трифонов изрича съболезнования на Корнелия Нинова и Костадин Костадинов и декларира, че „ този мач съм го играл и мога единствено да им кажа, че в последна сметка това е потребно, тъй като за някакви смешни обещания и пари са се отървали от предателите си “.

„ Има един доста неустрашим индивид в столична община – Борис Бонев, представител на жълтите павета, който съобщи, че в случай че ГЕРБ поддържат неговата групировка „ Спаси София “, въпросната групировка незабавно ще напусне групата на ПП-ДБ. Не го виждам през днешния ден да е напуснал, а го виждам прегърнат с Антон Хекимян. Като споделям прегърнат, споделям прегърнат! Затова още един път ще кажа: „ Горчиво на младоженците и честито ”, добавя той.

Столичният общински съвет се трансформира в самобитен тепих на мазни пехливански битки и на дребни партийни сметки, сподели той

Лидерът на Има Такъв Народ пита риторично: Дали от този брак ще произтече нещо положително за София? И самичък отговоря: „ Тези, които бяха определени в София да разградят модела Фандъкова от през днешния ден към този момент работят с хората на Фандъкова “.

„ Убеден съм, че техните гласоподаватели ги изпратиха в ръководството на София, с цел да сключат тъкмо този брак. Сега си направете една торта със статуята на „ Света София “ и…. няма да споделям какво да я извършите “, приключва поста си Слави Трифонов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР