Голяма беда застигна крадец от столичния квартал Дружба“, който се

...
Голяма беда застигна крадец от столичния квартал Дружба“, който се
Коментари Харесай

Бандит от кв. Дружба реши, че ще му се получи номера, но този път не позна

Голяма неволя застигна апаш от столичния квартал " Дружба “, който се опита да проникне в апартамент на жена от квартала. Премеждието му е било снимано от комшия и оповестено в обществените мрежи.

Крадецът се споделя Мартин и явно не за първи път обира жилища. Тук, обаче, блъснал на камък, тъй като внук на нападнатата жена и негов другар са били в жилището и очевидно са му дали урок. След това е пристигнала и полицията.

Това излиза наяве от обява на Митко Илиев във Facebook, който е наследник на дамата, живееща във въпросния апартамент, написа " Блиц ".

Ето какво споделя Илиев (публикуваме текста с незначителна редакторска намеса):

" Здравейте на всички дружбенци! Е те този убавец Мартин, допускам, че множеството хора от " Дружба " го познават - през днешния ден се опита да влезе в жилището на майка ми през козирката, само че за благополучие проектът му се обърка. След като го вижда добър мой съсед той стартира да го снима, въпреки и малко късно, само че Мартин го вижда и почва да се крие, както се вижда на клипа.

Но!!! Нали момчето е късметлия, след към 3 минути просто попадна на неприятно място и време, срещна се с племенника ми и един другар. Познайте какво се случи! А и още нещо - за 100% благополучие и полицията пристигна. Май не ви се получи.

Моля споделете, с цел да го видят повече хора. “

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР