Голям протест срещу правителството се готви за тази неделя. в

...
Голям протест срещу правителството се готви за тази неделя. в
Коментари Харесай

Готви се голям антиправителствен протест в неделя

Голям митинг против държавното управление се готви за тази неделя. в София. Организатори са протестиращите от предходната година от “Протести 20-21” и “Системата ни убива”, само че събитието ще бъде подкрепено и от хора, изгубили бизнесите си, работата и приходите си вследствие на продължаващата към този момент година здравна рецесия.

Организаторите оповестиха, че се чака огромно наличие на хора освен от София, само че и от цялата страна. Протестът щял да бъде подсилен и от недоволни от ръководството от Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Враца, Благоевград, и доста други градове. Повечето от тях не са протестирали от предходната година, само че развоя на здравната рецесия, който към този момент закупи тежки стопански контури, очевидно ще изкарва от ден на ден недоволни хора по улиците, прибавят уредниците.

Собственик на верига от заведения за хранене, който пожела да остане неизвестен, съобщи, че тази неделя всичките му чиновници ще бъдат на митинг. По думите му някои негови сътрудници се държали като саботьори на ресторантьорския бизнес и вместо да се солидаризират с недоволството му, те го карали да се усеща като доста гладен и безпаричен простак. Затова призовал всичките си чиновници да отидат и да кажат “стоп” на това безумство с отварянето и затварянето, което безусловно го унищожило.

“Нещата са такива, просто банкрутираме, за нас е страшно”, заключи ресторантьорът.

На митинга ще бъдат и работещите в нощните клубове, както и от хазартният бизнес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР