Голям пожар избухна в склад за торове в град Раменское

...
Голям пожар избухна в склад за торове в град Раменское
Коментари Харесай

Пожар в склад за торове край Москва

Голям пожар избухна в склад за торове в град Раменское край Москва, заяви в изказване съветското министерство на гражданската защита, изключителните обстановки и ликвидирането на следствията от стихийните бедствия, предадоха международните агенциии.

" В потушаването на пожара вземат участие над 70 души и 26 единици техника. Съществува риск пожарът да се популяризира към прилежащ склад. На мястото се следи мощно задимяване, а мобилна лаборатория мери качеството на въздуха за наднормени индикатори ", се споделя в изказването, представено от ТАСС и Българска телеграфна агенция.

Според съветските служби за деяние при изключителни обстановки сигналът за пожара е бил подаден в 11:53 часа московско време. При идването на противопожарните екипи цялата повърхност на склада за торове е горяла, прецизира РИА " Новости ". Пожарът е обхванал 1800 квадратни метра повърхност.

Видеозаписи от пожара, публикувани в интернет, демонстрират гъст черен пушек и пламъци, забележими от огромно разстояние, оповестява Ройтерс. Черни облаци пушек се виждат чак от разположените наоколо градове Жуковски и Люберци в подмосковието, добавя ТАСС.

Агенцията цитира прокуратурата на Московска област, съгласно която пожарът е бил породен от нарушение на разпоредбите за противопожарна сигурност при осъществяване на заваръчни работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР