Голям хейт се изсипа срещу Теодора Мудева след това, което

...
Голям хейт се изсипа срещу Теодора Мудева след това, което
Коментари Харесай

Мудева от Игри на волята се оплака, че получава смъртни заплахи

Голям хейт се изсипа против Теодора Мудева по-късно, което се случи в последните епизоди на " Игри на волята ", където ситуацията става все по-драматично.

Оказа се, че почитателите на риалити формата са доста разочаровани освен от представянето на моделката, само че и от това, което сподели приятелят й Румен Радев, който също отнесе серия от рецензии, най-много около отношението към Момчил. Е, Мудева не остана длъжна на никого, както излиза наяве от идващите редове.

В серия от Инстаграм сторита риалити героинята декларира, че никой не е задължен да я харесва и няма никакво желание да се извинява на никого и за нищо.



" Всеки има право и на неприятно мнение и на това да го показва. Не сте длъжни всички да ме харесвате. Не сте длъжни всички да ме гледате. Няма да се оправдавам за това какво мисля - тогава съм го чувствала по този начин и за мен тогава това е било вярното.

Може да съм бъркала, само че съм се водила по вътрешния си глас и по това какво чувствам. "



" С Момчи сме се извинили за случилото се вътре. Не сме най-хубави другари, даже не сме се виждали след Игрите, само че не считам и че сме кръвни врагове. Аз персонално не тая нищо неприятно. Както споделих, Момчил е извънредно мощен състезател. Просто като хора не можахме да си паснем в изискванията, в които бяхме сложени ", споделя моделката. И прибавя още:

" Просто има едни мнения, съобщения, които съдържат смъртни закани. Това, че ще ми бъде " заменена физиономията "  и по този начин нататък, които за мен са много прекомерни. Тези хора да се замислят, че и ние имаме родители, и ние имаме душeвност. Не всичко е " Игри на волята ". Гледайте си своя живот! "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР