Голям брой мениджъри в Премиър лийг, Чемпиъншип и следващите две

...
Голям брой мениджъри в Премиър лийг, Чемпиъншип и следващите две
Коментари Харесай

По пет смени и спиране на ВАР искат до края на сезона в Англия

Голям брой мениджъри в Премиър лийг, Чемпиъншип и идващите две равнища на британския футбол са поискали смяна на разпоредбите във връзка с промените, когато сезонът бъде възобновен, оповестява sportal.. Според " Сън " желанието на треньорите е да им бъде разрешено да вършат по пет смени в мачовете до края на акцията.

Причината за това е, че в къси периоди - за към шест седмици би трябвало да се изиграят всички оставащи дуели, а играчите така и така няма да са в оптимално физическо положение поради спирането в подготвителния развой. Това пък е причина за доста травми за малко време. Мениджърите се опасяват, че множеството смени ще бъдат насилствени и няма да имат никакъв късмет да трансформират играта и тактическите си схеми с включването на играчи от скамейката.

Според " Мирър " е допустимо и технологията ВАР да бъде замразена до края на сезона от съображения за сигурност. Причината за това е, че сега екипът, който дава отговор за системата, се състои от най-малко три члена, в това число един рефер, които би трябвало да работят в една относително дребна стая. Така обаче не може да бъде спазена нужната отдалеченост, която се предлага да бъде поддържана като част от ограниченията против разпространяването нa COVID-19.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР