Голям бой в хотелски ресторант в Троян се е случил

...
Голям бой в хотелски ресторант в Троян се е случил
Коментари Харесай

Кмет се сби на банкет в Русенско

Голям пердах в хотелски ресторант в Троян се е случил предходната седмица с присъединяване на кмета на русенската община Иваново Георги Миланов. Нещо повече - съгласно пострадали той самият се изявил като бияч. Миланов пък твърди, че е бил предизвикан от човек в несъответстващо положение. За случая описа през днешния ден Нова телевизия.
Миланов, който е от ГЕРБ и четвърти мандат кмет, се веселял с други общинари. Било прием с представители на локалната власт от Иваново и Ценово. Играели хоро. Младеж от друга компания - Калоян Жечев, решил да снима забавите. Кметът изискал да не се снима. Младежът отказал - тъй като е публично място; не снимал съответно него, а просто пращал клипове на другари.
„ Неочаквано ме удари в скулата, без да го предизвиквам. После пристигнаха и други хора от компанията му, нанесоха ми побой ”, съобщи Жечев. Бил със строшен нос и черепна контузия. Линейка го откарала в болница.
Приятелката му също се оплака: " Когато отидох да ги разтърва, Георги Миланов ме удари с пестник по главата. Аз паднах и съм изгубила схващане, нямам спомен ”.
Кметът не отхвърли сбиването. Нарече го " лек случай сред двама мъже ". Но в действителност се разбра от обясненията му, че изобщо не бил лек - сбили са се двете компании на засегнатите. По думите му няколко пъти културно помолил да не се снима, след което младежът го извикал " да се схванат като мъже ". Младежът първи протегнал ръка да го удари с коляно в слабините, само че не улучил. После - " цялата маса върху мен, а другата върху Калоян ". Всички били с пострадвания, имали медицински свидетелства.
Според кмета Калоян Жечев имал несъответстващо държание, друга компания също се възмутила от него. Свидетели щели да го потвърдят. Миланов изискал след това от полицията да бъдат тествани двамата за упойващи субстанции. 
Младежът сподели, че не е е познавал кмета. Кметът пък попита дали задачата не е била злепоставяне.
И двамата ще си търсят правата в съда.
От обясненията им се разбра, че полицията само е снела показания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР