Головата суша на Иван Тоуни се разтегна на 10 мача,

...
Головата суша на Иван Тоуни се разтегна на 10 мача,
Коментари Харесай

Головата суша на Иван Тоуни продължава, докато Брентфорд и Фулъм си делят точки

Головата суша на Иван Тоуни се разтегна на 10 мача, до момента в който Брентфорд приключи тъждество 0-0 със съседите си от западен Лондон Фулъм.

Английският нападател откри мрежата против Белгия през март, само че не е вкарвал за пчелите от средата на февруари и в този момент е в най-дългата си серия без гол в клуба, откогато игра за Питърбъро през 2019 година

Не че имаше доста каране на едно извънредно непретенциозно дерби сред два тима, които са в сигурност от изпадане и надалеч от място в Европа.

Докато Тоуни не подуши вратата, Раул Хименес трябваше да я завоюва за Фулъм, единствено с цел да стреля най-хубав късмет.

Фулъм владееше по-голямата част от топката, само че Брентфорд сътвори по-чисти благоприятни условия през първото полувреме, образцов случай беше, когато Уилиан се втурна напред единствено с цел да се обърне и да върне топката на Тони.

28-годишният федерален сътрудник в удара Bryan Mbeumo, който се втурна напред, единствено с цел да види удара си, отразен към напречната греда от обезверено предизвикателство от Calvin B...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР