Головата машина на Манчестър Сити Ерлинг Холанд даде любопитно интервю

...
Головата машина на Манчестър Сити Ерлинг Холанд даде любопитно интервю
Коментари Харесай

Ерлинг Холанд: Марио Балотели е най-добрият дузпаджия, когото съм виждал

Головата машина на Манчестър Сити Ерлинг Холанд даде любопитно изявление пред легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил за “Скай Спортс ”, в което отговори на няколко фенски въпроса.

На кого би доверил живота си при осъществяване на дузпа?
Може би би трябвало да кажа себе си, защото имам огромна религия в мен. Ако ли не, има и други положителни в това. Мисля, че би трябвало да кажа евентуално Марио Балотели, тъй като може би той е най-хубавият дузпаджия, който съм виждал. Помните ли всичките му дузпи? Това е полуда. Той в действителност беше много добър в това, тъй че може би бих избрал мен или него.

Коя е обичаната ти храна?
Обичам кебап или кебап пица. Обожавам го, признавам си. Това е едно от най-хубавите неща, само че в никакъв случай не трябва да го хапвам. Понякога си седнал съм у дома и си мисля: “Ох, това би било толкоз хубаво ”. Но по-късно отивам до хладилника и си подготвям нещо друго, сещаш се. Такъв е животът ми.

Кой беше обичаният ти футболист като дете?
Освен татко ми, може би Златан Ибрахимович.

Кои трима индивида би взел на уединен остров?
Мисля, че Кевин Де Бройне постоянно би ми асистирал сносно. Да, мисля си и за татко ми и майка ми, с цел да се грижат за мен и да ми готвят норвежка храна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР