Головата машина на Локомотив Пловдив Джовани Бариани започна сезона в

...
Головата машина на Локомотив Пловдив Джовани Бариани започна сезона в
Коментари Харесай

Джовани първи в света, задмина Роналдо в класация

Головата машина на Локомотив Пловдив Джовани Бариани стартира сезона в efbet Лига по отличен метод, с което оглави влиятелна ранглиста в международен мащаб.
Прочетете още
Бразилецът е футболистът с най-голям общ брой от голове и асистенции в целия свят, що се отнася до елитните дивизии във всяка страна, демонстрира ранглиста на transfermarkt. Той има 6 гола и 5 асистенции в 8 мача, или другояче казано е взел участие в 11 попадения.

В същата тази ранглиста на трето място е огромната звезда на саудитския Ал Насър Кристиано Роналдо. Португалският нападател е взел участие в 10 попадения (6 гола и 4 асистенции) в 4 дуела.

В листата попадат и още няколко футболисти от българското състезание.

На 61-во място е нападателят на Черно море Атанас Илиев с присъединяване в 6 попадения за 7 мача. Доскорошният му съотборник Матеус Машадо е със същия брой дуели и попадения, в които е директно забъркан.

Хеттрикът на Георги Николов за Хебър против Локомотив Пловдив му отрежда 135-о място, защото има общо 4 гола и 1 асистенция в 5 дуела. Бърнард Текпетей от Лудогорец е 146-и (3 гола и 2 асистенции).

152-рото място е за халфа на ЦСКА Тобиас Хайнц. Норвежецът е отбелязал 3 попадения и е подал за още 2 в 7 срещи. Крилото на ЦСКА 1948 Педриньо и десният флангови нападател на Локо Пловдив Бабакар Дион са със същия актив. Бразилецът е играл 6 мача, а белгиецът - 7.

В топ 250 място намират още Вини Трибуле от Берое със своите 4 гола в 6 мача, както и Джавад Ел Джемили от Левски със същите индикатори.

Важно е да се означи, че българското състезание стартира по-рано от много други, както и, че има разлика в класите сред обособените шампионати и те на процедура са несравними, изключително що се отнася за топ 5 лигите в Европа. Разбира се, сезонът във всички страни към момента е в начален стадий и тази ранглиста може и евентуално ще наподобява по напълно друг метод в края на сезон 2023/24.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР