Голотата е част от професиятаДейвид Финчър е гениален режисьорПо отношение

...
Голотата е част от професиятаДейвид Финчър е гениален режисьорПо отношение
Коментари Харесай

Eмили Ратайковски: Обичайте телата си

Голотата е част от специалността


Дейвид Финчър е талантлив режисьор


По отношение на храната – аз съм месоядна. Наистина одобрявам месото, копнея за желязото, което се съдържа в хубавия стек. Не съм от хората, които ще видите да хапват салата

Лично аз съм доста срещу прахосването на пари за неуместно скъпи артикули. Мога да дам избрани пари за обувки, палто и чанта, само че дотук. Няма по какъв начин да извадя хиляда $ за пуловер, който ще облека два пъти.


Актрисата и топ модел Eмили Ратайковски е скандално полово атрактивно английско украшение с излъчването на класно карнално прелъщение. Тя има едно от най-горещите тела в шоубизнеса и сега прави равномерен преход от стилната промишленост към киното. Ратайковски продължава да бъде позната най-вече с луксозните си фотосесии и с събитието, че обожава да демонстрира превъзходната си физика. Ратайковски се съблича постоянно и няма проблеми с голотата. Тя има над 20 милиона почитатели в обществената мрежа „ Инстаграм “, а ползата на филмовите продуценти и студия към нея пораства прогресивно. Емили се снима в реклами, музикални клипове, сериали и филми. Преди четири години тя получи опция да се потвърди с роля в международния трилър шлагер на огромния Дейвид Финчър „ Gone Girl “, където влезе в облика на по-младата и палава държанка на персонажа на Бен Афлек. Сега тя гледа напред и чака нови съществени оферти за качествени екранни изяви. До края на годината би трябвало да са подготвени още най-малко два плана с нейно присъединяване.

 20_3  21-5  20_emily1  20_emily-rat  21_6  21-3  21-4  20_2
-Емили, Вие имате голямо въздействие в обществените мрежи – над 20 милиона почитатели в „ Инстаграм “. Как се отразяват новите технологии на шоубизнес динамичността в днешно време?
-Социалните мрежи и световният достъп до Интернет трансформираха всичко. Бизнесът моделът е трагично друг. Всеки към този момент култивира своята онлайн личност, построява си виртуален облик. Аз също виждам да се възползвам от динамичните промени. Майсторка съм на селфитата.

-Как реагирахте на международния триумф на трилъра „ Gone Girl “, в който получихте значима роля?
-Беше необикновено прекарване – вълнуващо и сюрреалистично. Дейвид Финчър е талантлив режисьор. Да се фотографирам при него за мен е еднакво на години уроци в кино университет. Той е извънреден занаятчия. Винаги ми е бил един от обичаните режисьори – боготворя „ Седем “, „ Играта “ и „ Боен клуб “. Когато получих опция да вземам участие в „ Gone Girl “ бях на седмото небе и дълго време не слязох от него. Много се надявам някой път отново да работя с него и с сходен екип като цяло. Всички хора от продукцията бяха връх на професионализма. Поради това и резултатите на кино лентата въобще не ме изненадаха, само че въпреки всичко ме развълнуваха.

-Какви сътрудници харесвате?
-Привличат ме хора, които се усещат сигурни в кожата си, уверени са в нещата, които правят и приказват и не изпитват непрекъснатата потребност да се извиняват и оправдават.

-Вие се определяте като феминистка. Какво значи за Вас придвижването на дамите в днешната му форма?
-Всяка жена, без значение дали се усеща удобно с термина „ феминизъм “, най-вероятно желае да има равни права с мъжете. За мен това е феминизма – пълноправие, а не предимство или доминация.

-Вие обичате да изразявате свободно своята половост и имате голям брой голи фотоси и еротични подиуми в киното и малкия екран. Много други звезди не го вършат и не вземат участие във филми, които изискват от тях да се събличат. Кое Ви стимулира да се разкривате по-подобен метод?
-За мен голотата е част от специалността. Хората не би трябвало да се срамят от телата си. Бих споделила на всички: Обичайте телата си! Няма нищо по-естествено от голотата. Определението „ секси “ не е неприятно нещо. Да си секси е форма на себеизразяване, форма на хубост. Женските тела би трябвало да бъдат чествани от обществото, само че е значимо и да знаем къде е границата, оттатък която стартира употребата. Аз израснах в Сан Диего, Калифорния, където през лятото безусловно живеех в банския си костюм. Постоянно бях на плажа. За мен банският беше всекидневен дрескод. Още от този момент се усещам удобно с малко облекла или без облекла. Също по този начин съм модел от тийн годините си. Майка ми е професор по британски, интелектуалка и феминистка. Тя ми даде нужната мотивация да бъда уверена по пътя на персоналното си себеизразяване и във връзка с личната си половост. Тя искаше да се усещам добре в тялото си, да чествам женствеността си без да се оправдавам или срамя. Мисля, че точно това нейно отношение се оказа основно за моята кариера на модел. В света на киното може да бъде малко по-различно. Ако си секси актриса е по-трудно да получиш оферти за съществени функции. Постоянно ти предлагтат едни и същи стереотипни сюжети. Хората в този бизнес от време на време мислят като стадо овце.

-Имате сериозни изявления към консуматорското общество. Кое не Ви харесва в днешната шопинг просвета?
-Лично аз съм доста срещу прахосването на пари за неуместно скъпи артикули. Мога да дам избрани пари за обувки, палто и чанта, само че дотук. Няма по какъв начин да извадя хиляда $ за пуловер, който ще облека два пъти. Но в Интернет и по магазините е цялостно със скандално скъпи облекла, които се купуват като топъл самун. За мен това е неуместно, в никакъв случай няма да го схвана.

-Как прекарвате свободното си време?
-Обичам да си заставам сама у дома. Когато се върна от работа изморена просто са пльосвам на дивана и релаксирам, виждам през прозореца, пущам си „ Игра на тронове “, качвам се на покрива или стартирам приготовленията за вечеря. Понякога си пущам някаква музика за декор, нормално поп песни, само че след известно време те се изчерпват. Истината е, че нямаме изключително хубави поп песни.

-Имате ли някакви секрети за поддържането на страхотна физическа форма?
-Спортувам доста, несъмнено, това е едно от най-важните неща – придвижването. Трябва да кажете не на застояването и непрекъснатото взиране в екраните на телефони, таблети и тв приемници. По отношение на храната – аз съм месоядна. Наистина одобрявам месото, копнея за желязото, което се съдържа в хубавия стек. Не съм от хората, които ще видите да хапват салата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР