Голмайсторът на ЦСКА-София Фернандо Каранга заяви, че е сънувал как

...
Голмайсторът на ЦСКА-София Фернандо Каранга заяви, че е сънувал как
Коментари Харесай

Каранга: Сънувах как ставам шампион с ЦСКА

Голмайсторът на ЦСКА-София Фернандо Каранга съобщи, че е сънувал по какъв начин печели купата на България с " алените ". Той се извини на почитателите на отбора, че е пропуснал 10 дни от подготовката и даде обещание, че ще носи фланелката до края на своя контракт с клуба.

" Чувствам се малко изтощен, тъй като се включих по-късно в подготовката. Пропуснах 10 дни, само че бързо ще наваксам. Няма да неистина - упражнявах единствено два дни и тъкмо заради тази причина в този момент ще се приготвям още по-усърдно. Имах задължения в Бразилия и се бях схванал с президента и старши треньора, желаех им няколко дни. Искам да се извиня на почитателите за моето забавяне.

Обичам ЦСКА и ще играя тук до края на контракта ми. Лудогорец и Левски са огромни тимове и заслужават почитание, каквото обаче заслужаваме и ние. Когато те играят против нас са респектирани, тъй като нашата емблема значи доста. В последна сметка всичко се взема решение на терена. Сънувал съм по какъв начин ставам първенец с ЦСКА и желая този сън да се сбъдне ", призна нападателят пред формалния уебсайт на " алените ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР