Голмайсторът на ЦСКА - Дюкенс Назон, спечели приза за Играч

...
Голмайсторът на ЦСКА - Дюкенс Назон, спечели приза за Играч
Коментари Харесай

Назон: Миналият сезон реферите ни костваха много точки, готови сме да станем шампиони

Голмайсторът на ЦСКА - Дюкенс Назон, завоюва наградата за Играч №1 на деветия кръг в efbet Лига, откакто вкара и двата гола за успеха с 2:0 над ЦСКА 1948. Хаитянинът съобщи, че тимът се усъвършенства с всеки минал мач и е подготвен да стане първенец тази година.

Нападателят разяснява и неприятната обстановка от мача с Ботев Пловдив (2:1), когато той се оплака от расизъм по негов адрес.

„ Щастлив съм да печеля тази премия още веднъж. За мен е чест.  Мисля, че това също е победа за моите съотборници, тъй като с помощта на тях съм тук през днешния ден “, стартира Назон.

„ Очаквам да спечелим, тъй като сме любимци. Уважаваме ги като съперник. Трябва да дадем максимума от себе си и да съберем самочувствие преди мача с Левски “, сподели нападателят преди дуела с Локомотив София.

„ По-добри сме в сравнение с при започване на сезона. Мисля, че сме подготвени да станем първенци. Миналият сезон за жал не успяхме за една точка. Ако не играем, с цел да станем първенци, по-добре да не играем “.

„ По-хубаво е да имаш конкуренция, има по-голяма наслада от играта. Повече почитатели идват на стадиона и основават по-добра атмосфера “.

„ Миналият сезон реферите ни костваха доста точки. Мисля, че като играчи на ЦСКА би трябвало да се борим против доста неща, освен против съперника и резултата. Не мога да кажа нищо за този сезон, тъй като има още доста мачове. Ние сме готови за всичко “.

„ Това не ме афектира персонално просто е неуместно от страна на някои хора. Не съм малоумен и знам, че не всички мислят по този начин. Това, което ме афектира беше против Ботев, тъй като пристигна от дете. Не го обсъждаме този проблем с моите съотборници, тъй като няма какво да създадем, с цел да го решим. Според мен федерациите би трябвало да взимат повече ограничения против такива хора. Ръководствата на тимовете би трябвало да мислят по какъв начин да оказват помощ в разрешаването на казуса “, сподели Назон по отношение на расистките обиди към него.

„ Конкуренцията е по-добра, тъй като това ме стимулира да играя по-добре. Аз съм от ЦСКА, с цел да играя и да отбелязвам голове “.

„ Не знам какъв брой гола ще вкарам, ще давам максимума от себе си и ще ги броим най-после. Бих се радвал да стана голмайстор на шампионата. Трябва да имам по-дълъг контракт, с цел да мога да стана най-резултатният чужденец “, приключи Назон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР