Голмайсторът на Реал Мадрид Карим Бензема е добре и ще

...
Голмайсторът на Реал Мадрид Карим Бензема е добре и ще
Коментари Харесай

Анчелоти: Бензема ще е титуляр срещу Ливърпул, все още имам едно колебание

Голмайсторът на Реал Мадрид Карим Бензема е добре и ще стартира като титуляр в утрешния първия 1/8-финален конфликт от Шампионската лига против Ливърпул. Това разкри по време на своята конференция наставникът на „ белите “ Карло Анчелоти. Италианецът призна, че към момента не е решил с какъв състав ще излезе на „ Анфийлд “, като съмнението му е дали да стартира с четирима халфове, залагайки на по-големия надзор, или да употребява по-офанзивна скица с трима полузащитници и трима нападатели в лицето на Бензема, Винисиус и Родриго.

„ Бензема е добре и на следващия ден ще стартира. Имаме огромна възторг за тази Шампионска лига. Споменът за последния сезон още е свеж. Финалът е Париж бе доста равносилен. Да, те може би владееха повече топката, само че ние бяхме солидни в отбрана. Сега обаче е доста по-различно, тъй като става дума за два мача. Трябва да се оправим добре във всичките 180 минути.

Отсъствието на Кроос и Чуаменени е нещо непредвидено и нежелано, само че не ме тормози, тъй като тези, които ги заместиха в последните мачове, се оправиха добре. Това ни дава убеденост. Който и да играе на следващия ден, съм сигурен, че ще се показа добре.

Все още имам съмнения дали да излезем със състав, който да има по-голям надзор, или да бъде по-офанзивни. Трябва да помисля още върху това. Не знам дали ще стартираме с четирима халфове или с трима такива и Родриго. Ще реша на следващия ден. 

Отборът Ливърпул в никакъв случай не е губил качествата си. Очакваме доста натоварен мача, в който ще бъдем под огромно напрежение и няма да имаме време да си поемем въздух. Знаем доста добре какво ни чака и сме готови. Кой от състава на Ливърпул ни тормози най-вече? Не мога да ви кажа, че това е Салах, Ван Дайк, Дарвин Нунес или някой различен. Ще ви кажа, че това е Ливърпул като цяло ", съобщи Анчелоти. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР