Голмайсторът на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо продължава с опитите си

...
Голмайсторът на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо продължава с опитите си
Коментари Харесай

Роналдо не се отказва: Поиска договорът му с Манчестър Юнайтед да бъде прекратен

Голмайсторът на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо продължава с опитите си да напусне „ алените дяволи “ това лято. „ Daily Mail “ твърди, че капитанът на Португалия е изискал договорът му да бъде преустановен. Настоящият му договор изтича следващата година, само че 37-годишният нападател е изискал да бъде освободен.

Изданието добавя, че Роналдо е подготвен да се откаже от заплатата си, която възлиза на 360 000 паунда на седмица, с цел да разтрогне с Ман Юнайтед. Не е загадка, че той обезверено желае да се причисли към клуб, състезаващ се в Шампионската лига, само че по-рано стана ясно, че „ алените дяволи “ са го уведомили, че „ нямат предпочитание да го продават “.

Роналдо твърдо отхвърля да промени решението си, само че съгласно информациите ще прави отговорностите си в отбора професионално до края на престоя си в Манчестър.

Шефовете на Манчестър Юнайтед обаче не престават да се надяват той в последна сметка да склони да изиграе сезона на „ Олд Трафорд”, а също по този начин от управлението не престават да таят очаквания, че в последна сметка не е ясно дали ще се откри отбор, който да извърши желанията на Кристиано.

До този миг тимовете на Челси, Байерн Мюнхен, Реал Мадрид, Барселона и Атлетико Мадрид се дистанцираха от опцията да привлекат Роналдо.

Cristiano Ronaldo tells Man United he wants to be RELEASED from the final year of his contract
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР