Голмайсторът на Манчестър Сити Ерлинг Холанд очаквано е сред номинираните

...
Голмайсторът на Манчестър Сити Ерлинг Холанд очаквано е сред номинираните
Коментари Харесай

Холанд спори за награда с играчи от Арсенал, Нюкасъл и Брайтън

Голмайсторът на Манчестър Сити Ерлинг Холанд предстоящо е измежду номинираните за “Най-добър млад футболист във Висшата лига ” за сезона.

Той ще спори за оценката с трима футболисти на Арсенал - Мартин Йодегор, Букайо Сака и Габриел Мартинели, с двама от Нюкасъл - Свен Ботман и Александър Исак, както и с двама от Брайтън - Алексис Мак Алистър и Мойсес Кайседо.

Условието е всички да са на оптималната възраст от 23 години към 1 юли 2022 година.

В гласуването вземат участие група специалисти, определени от спонсорите, както и почитателите. Всеки може да даде своя избор ТУК!

През последните два сезона притежател на наградата стана Фил Фоудън от Манчестър Сити.
 Без Тен Хаг и Клоп в избора за “Мениджър на сезона ” в Премиър лийг (гласувайте тук) Без Тен Хаг и Клоп в избора за “Мениджър на сезона ” в Премиър лийг (гласувайте тук)  Холанд прегази конкуренцията с връх и взе първата от огромните награди на Острова Холанд прегази конкуренцията с връх и взе първата от огромните награди на Острова
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР