Големият успех на нашето управление е, че стопихме с 15

...
Големият успех на нашето управление е, че стопихме с 15
Коментари Харесай

Вяра Церовска представи своята програма пред работещите в две големи фирми в Перник

Големият триумф на нашето ръководство е, че стопихме с 15 милиона лв. отговорностите на община Перник, които наследихме. Подобрихме инфраструктурата и връзките. Това остава нашият огромен приоритет и през идващия мандат. Ще бъдат осъществени нови кръгови кръстовища, ще създадем ремонт на улиците и тротоарите в кварталите и в дребните обитаеми места. Това съобщи претендентът на ГЕРБ за кмет на Перник доктор Вяра Церовска, която дружно с народния представител доктор Александър Александров, общинският началник Ирена Соколова и претендентите за общински съветници, се срещнаха с управленията и работещите в две от огромните компании на територията на общината.



,,Ние сме си сложили една огромна цел - да променим хоризонта за Перник. Започнахме с кръговото кръстовище в кв. ''Изток'' и цялостния ремонт на ул. ''Софийско шосе''. Направихме планиране и ще приключим кръговото придвижване в кв. ''Хумни дол''. Предстои създаване на пътна връзка ''Марина бара'' - една извънредно значима причина за изнасянето на придвижването на транспортните средства от центъра на града. Община Перник има контракт с Министерството на околната среда и водите за осъществяване на огромния план за водния цикъл, с цел да може върху него да се случи тази инфраструктура на улици “, означи претендентът на политическа партия ГЕРБ.



Народният представител доктор Александър Александров уточни, че ГЕРБ е единствената партия, която не дава празни обещания, а демонстрира забележими резултати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР