Големият син на Дейвид и Виктория Бекъм - Бруклин се

...
Големият син на Дейвид и Виктория Бекъм - Бруклин се
Коментари Харесай

Бруклин Бекъм се събра със старо гадже

Големият наследник на Дейвид и Виктория Бекъм - Бруклин се е събрал с някогашната си другарка. Тя е 20-годишната актриса Клоуи Грейс Мориц. Двамата бяха разграничени, само че по информация на сп. People са възобновили романса си.

Мориц и Бекъм са били забелязани на празненство в Лос Анджелис дружно предходната седмица, а актрисата е съобщила на приятелите си, че са се събрали. Бдителни почитателите на Мориц в Инстаграм означават, че хубавицата неотдавна е последвала профила на 18-годишния Бекъм.

 Снимка 308706

Възможно е отиването на Бруклин в Ню Йорк обаче да е спънка пред любовта на младите звезди. Големият наследник на Дейвид и Виктория се е запалил по снимането и отива да учи снимка и кино в най-хубавия лицей за това.

 Бруклин Бекъм сподели фотографията си, само че го оплюха (СНИМКИ)
Бруклин Бекъм сподели фотографията си, само че го оплюха (СНИМКИ)

18-годишният наследник на Виктория и Дейвид Бекъм желае да бъде професионален фотограф

Той неотдавна издаде лична фотокнига, озаглавена What I See. Творческите му визии обаче събраха и доста отрицателни мнения.

Именно поради това Бекъм не отсрочва отлитането си от " фамилното гнездо ", което натъжи майка му Виктория, само че той се усеща въодушевен.

" Аз в действителност съм доста разчувствуван да стартира и чувствам, че ще бъде в действителност ужасно. Ще се съсредоточа доста върху това в идващите няколко години ", показа той.

" Навсякъде в Ню Йорк е ужасно и доста ми харесва ", сподели още Бруклин.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР