Големият композитор Стефан Димитров взима мизерна пенсия от държавата. Заради

...
Големият композитор Стефан Димитров взима мизерна пенсия от държавата. Заради
Коментари Харесай

Композиторът Стефан Димитров: Взимам 400 лв пенсия!

Големият композитор Стефан Димитров взима мизерна пенсия от страната. Заради изгорели архиви от предишното, които не могат да се възстановят, музикантът и брачната половинка му Богдана Карадочева са принудени да се устоят с минимална пенсия от страната, научи HotArena .

Авторът на десетки родни шлагери е афектиран от обстоятелството, че държавното управление не му е осигурило почтени старини. И въпреки музиката на композитора да живее в домовете и спомените на всяко българско семейство, Димитров е заставен да продължава неуморно да работи, с цел да може да обезпечи обикновен заслужен живот на фамилията и брачната половинка си.

Неотдавна брачната половинка му Богдана Карадочева съобщи, че не получава и стотинка от страната. П евицата продължава да се устоя от концерти и участия, а също така със брачна половинка й пишат все по този начин интензивно песни за други реализатори, написа „ България през днешния ден ”.

По думите й, не един и двама реализатори си отиват с подигравателни месечни приходи. Сред тях са Боян Иванов и Емил Димитров, които си отиват единствено със обществени пенсии от по 93 лева

Стефан Димитров, за разлика от брачната половинка си, не дава публичност постоянно на неприятните обстановки, в които ги слага страната. Той споделя, че въпреки и с ниска пенсия, продължава да твори и работи.

През май даже провежда величествен концерт в НДК, с цел да означи своят 70-годишен рожден ден. По време на спектакъла изпълнителят не стопира и за момент от сцената, до момента в който легендите на родната музикална сцена изпяха емблематичните му песни.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР