Големият герой при драматичния успех с 2:1 над Септември (София)

...
Големият герой при драматичния успех с 2:1 над Септември (София)
Коментари Харесай

Лазаров попарил Септември с разкъсани връзка, подновява тренировки днес

Големият воин при трагичния триумф с 2:1 над Септември (София) в десетия кръг на Първа лига – Ивайло Лазаров, е вкарал победния гол в последната минута с раздрани връзки. Полузащитникът контузи лявото си коляно през първото полувреме, само че остана на терена и освен способства за цялостния поврат, само че и самичък означи доста хубав гол с контузения крайник от директен свободен.
 Витоша (Бистрица) - Септември (София) @@@
Направеният след това ядрено-магнитен резонанс сподели, че юношата на Добруджа е с раздрани връзки на коляното. Лазаров почива последните две седмици и пропусна загубата с 0:1 като посетител на Етър предходната неделя. От през днешния ден полузащитникът ще стартира бегови извършения, като се чака в средата на седмицата да стартира да се готви и с топка.

Занимания с първия тим в това време възобновиха вратарят Николай Радев и Михаил Петров, които лекуваха контузии последните седмици. Здравословни проблеми обаче продължава да има бранителят Радко Мутафчийски. Привлеченият това лято Анти Рения пък е навън до края на годината, откакто контузи тежко рамото си при гостуването на Черно море в края на август. Първа лига 12 кръг, понеделник 22 октомври  Витоша (Бистрица) 20:00  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР