Големите амбиции на Кание Уест никога не са били тайна,

...
Големите амбиции на Кание Уест никога не са били тайна,
Коментари Харесай

Кание Уест обявява планове за изграждане на град от 100 000 акра в Близкия изток

Големите упоритости на Кание Уест в никакъв случай не са били загадка, само че последното му начинание може просто да вземе тортата.

Рапърът, прочут с плановете си за пробутване на границите и неиздадените албуми, в този момент се е насочил към цялостен самоподдържащ се град в Близкия изток, наименуван DROAM. Точно по този начин – Йе желае да построи голям град по средата на света.

Този ход обаче идва на фона на незавършени инициативи и изоставени парцели, които оставиха почитателите по едно и също време заинтригувани и скептични.

В продължение на години Уест дразнеше почитателите с анонси на албуми, които в никакъв случай не се материализираха, оставяйки поклонниците разочаровани и разочаровани. Последният му план, съдействие с Ty Dolla $ign, беше дадено да отпадне предишния уикенд, само че не е изненадващо, че не съумя да види бял свят.

(В момента се популяризират спекулации, че албумът може да дебютира в навечерието на Нова година, макар че почитателите остават внимателни да се откажат от очакванията си.)

И въпреки всичко,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР