Големи звезди на световния футбол са на тръни, тъй като

...
Големи звезди на световния футбол са на тръни, тъй като
Коментари Харесай

Книга на проститутка стресна футболни звезди

Големи звезди на международния футбол са на тръни, защото следва излизането на пазара на книгата „ Мъжки свят “ на проститутката Хелън Ууд. Сред най-известните й клиенти е легендата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни.

Жрицата на любовта разкрива, по какъв начин някогашният британски национал е правил секс с нея, а по-късно се е разплакал в банята, показвайки фотография от ехографа на един от синовете му, който е бил на път да се роди.

Уейн Рууни и брачната половинка му Колийн имат четирима синове – Кай, Клей, Кит и Кас. Хелън Ууд не разкрива времето на въпросната сцена и по тази причина могат единствено да се вършат догадки.

Проститутката признава, че няколко пъти се е срещала с някогашния британски национал. При една от тях двамата са били видени от различен именит състезател на Манчестър Юнайтед – Рио Фърдинанд. Защитникът е вдигнал обществен скандал на Рууни поради държанието му и извънбрачните му връзки с платени дами.

Хелън Ууд разкрива в книгата си, че различен състезател на „ алените дяволи “, което име не се разкрива, постоянно я е поръчвал, дружно с нейна колежка, с цел да вършат четворка. Футболистът е бил дружно със собствен другар.



„ Винаги ни канеше за четворка. Той със своя другар и две дами. Никога не е правил проблем за цената. Винаги в банята ни чакаха 1200 паунда, които двете да си поделим “, признава Ууд.

Проститутката написа в книгата си, че е имала полови връзки с общо четирима футболисти от Висшата лига. Сред клиентите й са били още трима доста известни артисти, един върховен политик, арбитър, самолетен водач и служител на реда на висока позиция. Униформеният чиновник обичал да унижава проститутките по време на сеансите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР