Големи промени предстоят у нас, стартът на голямото пренареждане ще

...
Големи промени предстоят у нас, стартът на голямото пренареждане ще
Коментари Харесай

Промени у нас от април-май, всичко се пренарежда, злото ни заобикаля: Топастрологът Силва Дончева

Големи промени предстоят у нас, стартът на огромното пренареждане ще бъде април-май. Това планува за България топастрологът Силва Дончева, която първа и единствена позна месеци по-рано идването на ковид и затварянето ни по домовете...  

" Марс има водещо начало през тази година. Почти 10 месеца са под негово въздействие, което предвещава нови военни спорове. Конфликтът, който стартира сред Израел и Палестина е нещо като предястие на това, което следва.

Страната ни ще се окаже оазис в една сложна година. България някак е по-встрани от неприятните събития, които може би чакат света. Има един аспект през април и май месеци, които демонстрира огромна динамичност и изненада. Всичко някак ще се пренареди в страната - ново начало, нови обединения, нови партии, даже нови лица ", съобщи Силвия Дончева и добави, че за страната ни положителната вест ще бъде нов енергиен план. " Има опция да стабилизираме финансовата политика ", изясни тя.

Астрологът допуска, че са вероятни бедствия, свързани с вода, сходни на това, което се случи в Царево през 2023 година

Струпването на водата и то в знака на риби, където е медицината, не вещае нищо положително. Това може да значи и начало на пандемия да вземем за пример.

Може да сме на границата на нещо като пандемия, зараза, разгръщане на заболявания, които да са по-невидими или да са следствие от нещо, което преди се е зараждало. Болести, които са по-продължителни модифицирани, т.е. не са естествени или са вследствие на Ковид. Тестът за човечеството ще бъде състраданието.

Астрологията сочи, че Плутон, планетата на гибелта, не е била под знака на Водолей от Френската гражданска война. А в този момент влиза във Водолей за 20 години. Той е обвързван с дигитализацията, банките, финансите и оръжията. На второ място планетата е обвързвана със службите за сигурност - разузнаване, контраразузнаване и киберсигурност.

Всичко ще бъде в ръцете на службите, само че ще има и страшни гафове. Водолеят може да нанесе съществени
вреди върху, мрежи, енергетика, хакерските атаки ще зачестят, твърди Дончева.

Като цяло годината е много тежка, само че България е някак настрана от тези събития. Проблемна е по-скоро политиката, ще има разстрогване на контракти, обединения, които могат да доведат до нови избори.

В общи линии следва едно ново и ненадейно бъдеще за хората по целия свят.

Източник: Народоосвободителна въстаническа армия

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР