Големи проблеми разтърсват bTV заради Деси Стоянова. Причината е, че

...
Големи проблеми разтърсват bTV заради Деси Стоянова. Причината е, че
Коментари Харесай

Не е ясно докога Деси и Сашо ще са екранна двойка в Преди обед по bTV

Големи проблеми раздрусват bTV поради Деси Стоянова. Причината е, че водещата на " Преди обед ", която паралелно с предаването стартира да развива и личен бизнес, а от медията очевидно към този момент не могат да ѝ намерят първокласен заместител.

Още в средата на юни Стоянова публично разгласи в ефира на bTV, че стартира личен бизнес и ще образова мениджъри, чиновници и елементарни хора по какъв начин да приказват безапелационно и да се показват в подобаваща светлина в медиите.

Най-вероятно още тогава от медията са почнали да мислят по въпроса кой ще замести Деси Стоянова и най-малко към този момент удрят на камък в търсенето.

Партньорката на Сашо Кадиев е необичаен образец за жена, която е еднообразно сполучлива във всички вероятни аспекти – тя е извънредно интелигентна, работлива, дисциплинирана, от повече от 20 години живее с един и същи мъж и не се е чуло да му изневерява, грижи се за децата си, а на външен тип е безупречна. Деси е измежду дребното медийни лица в страната ни, които няма защо да бъдат подложени на критика, с изключение на, може би, че е малко досадна с безконечните си смешки за закъсненията на колегата си в " Преди обед ", написа " Уикенд ".

Все още не е ясно докога Деси и Сашо ще са екранна двойка, а най-малко към този момент бизнеса на Стоянова върви много сполучливо, тя е провела образования на някои чиновници от върховете на огромни родни компании. Част от тях даже са оставили на формалния ѝ уебсайт положителни мнения за нейните курсове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР