Големи модни гиганти се включиха в битката с коронавируса. Още

...
Големи модни гиганти се включиха в битката с коронавируса. Още
Коментари Харесай

И модните гиганти в битката с коронавируса

Големи фешън колоси се включиха в борбата с ковид. Още от предходната седмица в индустриалните хранилища на Dior се създава хидроалкохолен гел за потребностите на френските здравни управляващи, а стилната диктаторка Донатела Версаче и наследницата й Алегра подариха 200 000 евро на болница в Милано.

„ Във времена като тези е значимо да сме обединени и да се поддържаме както можем, тези които са на първа линия, борейки се всеки ден да спасят хиляди животи. Ето за какво аз и Алегра, взехме решение да създадем подаяние от 200 000 евро на незабавното поделение на болничното заведение Сейнт Рафаел в Милано “, гласи прочувствен пост в Insagram на Донатела Версаче.

„ Нашите сърца са с всички наранени от тази болест, с лекарите и медицинския личен състав, който работи героично нон стоп през миналите седмици и поставя старания и грижи за нашите обични близки. Точно поради, ние като общество, имаме потребност да сме дружно и да се грижим един за различен “, написа още Донатела.
               

A post shared by (@donatella_versace) on Mar 13, 2020 at 11:51am PDT

От фешън къща Dior също излязоха със известие в обществените мрежи. „ Защото ние се грижим за вашето здраве и най-много за тези, които ни пазят на първа линия, от понеделник Dior е посветил своята индустриална площадка Saint-Jean-De-Braye за произвеждане на огромни количества хидроалкохолен гел за безвъзмездна доставка до френските здравни управляващи като приоритет са обществените лечебни заведения в Париж “, пишат от стилната къща в Instagram.
               

A post shared by (@dior) on Mar 20, 2020 at 2:00pm PDT

“Горди сме, че участваме в тази самодейност, стартирана от LVMH, дружно с тези на Givenchy и Guerlain. LVMH ще продължи да извършва този ангажимент толкоз дълго, колкото е належащо. Всички сме обединени в тази битка против COVID-19 ”, прибавят от Dior и изричат благодарността си към индустриалните екип, които не стопират да работят в тези сложни времена, с цел да разрешат на повече здравни служащи да се защитят ", са споделя в известието на Dior.
               

A post shared by (@dior) on Mar 20, 2020 at 11:00am PDT

„ Работниците ни демонстрираха огромна взаимност и ангажираност в дух на групови старания за общото богатство “, декларират още от френската фешън къща.
               

A post shared by (@dior) on Mar 20, 2020 at 8:50am PDT

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР