Големи части от страната бяха засегнати от проливен дъжд, след

...
Големи части от страната бяха засегнати от проливен дъжд, след
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: общностите се борят с наводненията, тъй като Метеорологичната служба издава предупреждение за още дъждове

Големи елементи от страната бяха наранени от пороен дъжд, откакто проливните дъждове провокираха наводнения и безпорядък при пътуването.

Пътищата са развалени отрязани, оставяйки селските общности с нарушени връзки с външния свят, защото реките излизат от коритата си, причинявайки злощастие на хиляди британци.

Някои от регионите, които са най-силно наранени от наводнения, са изправени пред още повече дъжд този следобяд, защото Met Службата издаде жълта паника за югоизточната част на Англия, защото проливните дъждове не престават.

В неделя следобяд времето се промени и имаше слънчеви заклинания за някои елементи на Обединеното кралство, само че синоптиците предизвестиха, че „ идната област с дъжд “ ще намокри северозападна Англия и Уелс на следващия ден.

Огромните 50 предизвестия за наводнения остават в действие за Англия в региони, където се чакат наводнения, в това време 20 предизвестия за наводнения са в действие за Уелс, което значи, че наводненията са вероятни сл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР