Големи части от два съвместни изтребителя F-35A на ВВС на

...
Големи части от два съвместни изтребителя F-35A на ВВС на
Коментари Харесай

F-35 Franken-Bird се прави от два тежко повредени реактивни самолета

Големи елементи от два взаимни изтребителя F-35A на Военновъздушни сили на Съединени американски щати, които бяха съществено развалени при обособени произшествия преди години, се присаждат дружно в един изцяло работещ аероплан. Надеждата е, че процесът на основаване на този аероплан, който е наименуван " Franken-bird ", ще показва ново съоръжение и процедури и ще помогне за възстановяване и разширение на потенциала на американските военни за ремонт или преназначение на съществено развалени F-35 в бъдеще.

Franken-bird се сглобява в Ogden Air Logistics Complex (OALC) във военновъздушната база Hill в Юта. F-35 Joint Project Office (JPO) управлява плана в съдействие с голям брой звена в границите на OALC, както и с резидентното 388-мо изтребително крило на Hill и производителя на Joint Strike Fighter Lockheed Martin. 388-ият е един от главните F-35 единици на Военновъздушни сили.

„ Това е първият за програмата F-35 и доста трогателен план, “ Дан Сантос, управител тежка поддръжка на F-35 JPO, се споделя в изказване в публично известие, публику...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР