Голът на Маркъс Смит в добавеното време възнагради отличното представяне

...
Голът на Маркъс Смит в добавеното време възнагради отличното представяне
Коментари Харесай

Англия слага край на надеждите на Ирландия за турнира от Големия шлем с добавено време Победа на Шестте нации

Голът на Маркъс Смит в добавеното време възнагради отличното показване на Англия от ерата на Стив Бортуик, когато конкуренцията за купата на Шестте народи на Гинес беше отведена до финала уикенд с победа с 23-22 над Ирландия.

Смит, който се появи за първи път на шампионата, откакто се възвърне от травма на прасеца, удари в последния акт на играта, с цел да лиши Ирландия от Големия шлем в следобяд на мощна драма в Туикенхам. Наблюдаван от трибуните от някогашния капитан Оуен Фарел, офанзивата на Англия най-сетне се разпали, до момента в който Оли Лоурънс, Джордж Фърбанк и Бен Ърл се опитваха да смъкват съперници, които бяха избрани от букмейкърите като удивителните 1/5 любимци за победа.

Ахилесовата пета на това, че не съумяха да се възползват от визитите на 22-те, наподобява още веднъж им навреди и преднината им от 8-6 беше едва завръщане за половин час доминация, което докара до единствено един опит за Лорънс. Но те бяха въодушевени в заключителните стадии, поглъщайки опита на Джеймс Ло...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР