Голът на Деклан Райс срещу Шефилд Юнайтед в понеделник вечер

...
Голът на Деклан Райс срещу Шефилд Юнайтед в понеделник вечер
Коментари Харесай

Деклан Райс изпраща на Греъм Сунес перфектния отговор, след като постигна крайъгълен камък на Арсенал

Голът на Деклан Райс против Шефилд Юнайтед в понеделник вечер означи неговия пети от акцията и трансформира този сезон в най-плодотворния в кариерата му.

Остават още повече от два месеца от сезона, само че попълнението на Арсенал към този момент е двуцифрено, когато става дума за принос на голове във Висшата лига. Райс не беше нищо друго с изключение на сензация, откогато напусна Уест Хям, с цел да направи късото пренасяне през Лондон, с цел да се причисли към артилеристите като част от рекордното пренасяне от £105 милиона.

Надеждите бяха огромни, че Райс ще изведе играта си на идващото равнище след идването си в Емирейтс, само че не всички бяха уверени. Легендата на Ливърпул и изтъкнат специалист Греъм Сунес от дълго време твърди, че счита, че Райс би трябвало да способства повече в атакуващ смисъл.

След като за първи път повдигна тази доктрина, откакто се появиха спекулации за трансфер на Райс, Сунес се удвои, откакто беше доказано прекосяването в Арсенал. „ Единствената рецензия, която имах към Дек...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР