Фестът Made in America на Jay-Z е отменен поради „тежки обстоятелства извън производствения контрол“

...
Годишният фестивал Made in America на Jay-Z, планиран за следващия
Коментари Харесай

Годишният фестивал Made in America на Jay-Z, планиран за следващия месец във Филаделфия, е отменен.

„Поради тежки обстоятелства извън производствения контрол, фестивалът „Произведено в Америка“ през 2023 г. повече няма да се провежда“, сподели фестивалът в изявление в социалните медии. Произведено в Америка беше насрочено за 2-3 септември на Benjamin Franklin Parkway с Lizzo и SZA като хедлайнери.

„Това решение беше трудно и не беше взето леко, нито без огромно обмисляне. в Америка има наследство да предоставя изключителни изживявания за музикални фенове и посетители на концерти и е наш ангажимент винаги да предоставяме първокласно фестивално изживяване.“

Конкретната причина за отмяната не беше изяснена веднага . Организаторът Live Nation препрати въпроси към изявлението Made in America.

Изявлението също така включваше език за очакване с нетърпение да се завърне през следващата година и че притежателите на билети ще могат да възстановяват суми.

Провежда се през уикенда на Деня на труда във Филаделфия всяка година от 2012 г. насам, с изключение на 2020 г. поради пандемията от COVID-19, новината пристигна два месеца след разкриването на състава му.

Miguel, Tems, Metro Boomin , Ice Spice, Coi Leray, Latto, Lil Yachty, Doechii, Lola и много други бяха планирани за изпълнение.

Кметът на Филаделфия Джим Кени изрази разочарование от рязката промяна на курса. „От 2012 г. „Произведено в Америка“ се превърна в традиция във Фили по време на уикенда на Деня на труда, като празнува музика и популяризира полезни социални каузи“, каза Кени в изявление.

„Благодарни сме на всички партньори и посетители на фестивала които са допринесли за невероятния успех на това събитие през годините, особено нашите партньори от Roc Nation, и ние с нетърпение очакваме да върнем Made in America обратно и по-голямо от всякога на Benjamin Franklin Parkway следващата година.“

A представител на Roc Nation не отговори незабавно на искането на AP за коментар.

___

Авторът на Associated Press Рон Тод допринесе за този доклад.

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР