ГОДИШНИТЕ разходи за настаняване на мигранти с малки лодки ще

...
ГОДИШНИТЕ разходи за настаняване на мигранти с малки лодки ще
Коментари Харесай

Разходите за настаняване на мигранти ще се учетворят до £11 милиарда в рамките на три години, ако преминаването продължи

ГОДИШНИТЕ разноски за настаняване на мигранти с дребни лодки ще се учетворят до £11 милиарда в границите на три години, в случай че прекосяването продължи, предизвестиха министри.

Това пристигна, когато най-хубавите министри на Министерството на вътрешните работи признаха, че ще дадат на Руанда още повече пари в допълнение към £290 милиона, които към този момент са избрани за африканската страна.

Даунинг стрийт през вчерашния ден разгласява правния съвет на държавното управление по отношение на схемата в Руанда в опит да потуши възходящия протест на торите.

Това уточни моделиране, показващо, че данъкоплатците са на куката за сълзящи очи суми, надалеч надхвърлящи сегашните £8 милиона за хотели на мигранти, в случай че казусът не бъде позволен.

Вестникът споделя: „ Правителството пресмята, че в случай че незаконната имиграция остане без внимание, разноските единствено за настаняване на бежанци могат да се усилят до £32 милиона дневно до 2026 година – еквивалентно на £11 милиарда годишно. “

„ Следователно правителств...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР