Годишните награди Tony“ – които почитат най-добрите продукции на Бродуей

...
Годишните награди Tony“ – които почитат най-добрите продукции на Бродуей
Коментари Харесай

Елегантна афера: Най-добре облечените звезди на наградите Tony

Годишните награди „ Tony “ – които почитат най-хубавите продукции на Бродуей за годината и звездите, които участват там са постоянно „ елегантна спекулация “. Церемонията в United Palace в Ню Йорк, която се организира преди броени часове, не беше по-различна: едни от най-големите звезди на нашето време минаха по аления килим и ни зашеметиха с приказните си визии. Имаше, несъмнено, и някои по-неочаквани решения и облици.
Водеща на церемонията бе Лупита Нионго, която се осмели да направи нов прочит на елементарния черен костюм, съчетавайки го със сребърен нагръдник от пакистанския дизайнер Misha Japanwala, излят по личното ѝ тяло.
„ Работата на [Japanwala] се корени в отхвърлянето и деконструкцията на външния позор, обвързван с тялото “, написа артистът на страницата си в Instagram. „ В своя артистичен развой тя основава реален и същински запис на тялото на човек като акт на опозиция и празнуване и гледище да ни бъде разрешено да съществуваме свободно в нашите тела... Миша, благодаря ти за тази специфична опция да бъда тъкмо тук, в това тяло в този момент. ”
Това беше най-смелият избор на вечерта.

 
                           

 

Но даже и по-традиционните рокли в жанр Hollywood Glamor блестяха.
Като ярък безоблачен лъч на аления килим бе Джесика Частейн в рокля на Gucci. Блясъкът ѝ в допълнение бе емфатичен от огърлицата на италианския лейбъл High Jewelry, направена от бяло злато, изумруди, диаманти и 35,9-каратов мандаринов гранат.

 
                             

Леа Мишел заложи на бална рокля на Emilia Wickstead с щампа на красиви цветя и квадратно деколте.

 
                             

 

Ариана Де Боуз блестеше в рокля на Prada с блестящи акценти по деколтето. Кой има потребност от изящна огърлица, когато роклята ви служи и като украшение?
 
                             

 

А ето и кои други звезди ни направиха извънредно усещане:

 
                             

                             

                             

                             

                             

                             
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР