Години наред ежегодното издание на FIFA е едно от най-сигурните

...
Години наред ежегодното издание на FIFA е едно от най-сигурните
Коментари Харесай

Ежегодните FIFA игри не са задължителни, обяви ЕА

Години наред годишното издание на FIFA е едно от най-сигурните неща в гейминга, само че даже това може да се промени.

Според изпълнителния шеф на ЕА Андрю Уилсън, късият отговор на въпроса “Ще пристигна ли ден, когато няма да пускате годишна версия на вашата поредност?” е “Да”.

Към момента, ЕА пуска нова FIFA игра на цялостна цена всеки септември. Всяко заглавие нормално съдърж а минимални графични и функционални усъвършенствания , както и ъпдейти на съставите.

Според някои обаче, по-добрата тактика ще бъде от време на време да се пускат нови онлайн ъпдейти и наличие, вместо да се чака от потребителите да заплащат високата цена за нова игра на 12 месеца. Подобна тактика изповядва Take-Two с Grand Theft Auto посредством GTA Online.

“Преди това обаче би трябвало да станат някои неща. За игри като FIFA и Madden всяка година сътворяваме значителен код, който би трябвало да бъде пригоден за онлайн ъпдейти”, изяснява Уилсън.

Един вид на това е да забележим FIFA игра с огромно образно и функционално усъвършенстване, да вземем за пример при старта на идващото конзолно потомство. Това на доктрина ще бъде основата върху която да се пускат годишни ъпдейти по-късно.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР