Години на преследване, за да отведат своя бейзболен отбор в

...
Години на преследване, за да отведат своя бейзболен отбор в
Коментари Харесай

Расте ли списъкът на Royals със сайтове на стадион KC? Третият вариант е да предприемете късен натиск

Години на гонене, с цел да отведат своя бейзболен тим в центъра - хм, в или към центъра - визията на Канзас Сити Роялс за нов стадион към момента може да е отворена за взимане друг завой.

Завой на юг, с цел да бъдем по-точни.

Кралските фамилии прекараха последните седмици в безшумно анализиране на опцията за местонахождение на стадиона по южната линия на центъра на Канзас Сити, откакто бяха доближени още един път за концепцията, споделиха източници пред The ​​Star. Районът, който сега включва някогашния павилион на печатницата на KC Star на улица McGee 1601, е обект, който в началото е бил показан на екипа преди най-малко осем месеца.

И отритнат. Първоначално.

Но явно не за непрекъснато.

Може да забележите, че организацията не е включена измежду двамата си финалисти това лято. През юни президентът на екипа Брукс Шърман за първи път разкри пред The ​​Star, че тимът е стеснил опциите си до две – региона на Ийст Вилидж отвън кметството в окръг Джаксън или от другата страна на реката в Северен Канзас Сити и окръг Клей.

Кралските фамилии по-късно организираха конференция, на която разкриха изображения за всяко място и оповестиха, че ще решат сред двете до края на септември.

Шест седмици след приключването на този самоналожен краен период, ние приказваме за това дали описът им се е разширил, а не се е свил — което не значи тъкмо, че са на ръба да се ангажират с което и да е местонахождение в близко бъдеще.

Потенциалът на адрес с южен силует би представлявал същото затруднение, което се оказа най-високо по време на преследването им на нов дом: този обект се намира в окръг Джаксън, където евентуално би било общително да характеризираме договарянията с окръжния изпълнителен шеф Франк Уайт като мудни. По този метод, до момента в който кралските фамилии се пробват да получат поддръжка за плана, те са оставили незнаен точното естество на плана, за който ще желаят тази поддръжка.

Или къде ще отиде.

Подновеното показване накара Кралските особи да създадат крачка обратно и да преразгледат логистиката на някогашния прес-сайт на Star. Въпреки че някои подчертаха обстоятелството, че към момента има доста повече работа, свършена в локациите Ийст Вилидж и Северен Канзас Сити като цяло, кралските членове пренасочиха своите полемики с видни чиновници, с цел да дефинират жизнеспособността на някогашния уебсайт на Star, споделиха източници.

Канзас Сити Стар напусна постройката от зелено стъкло през 2021 година Сега тя е благосъстоятелност на семейство Привитера, които се пробваха да продадат концепцията на Royals още по време на пролетните тренировки.

The сложността и примамката на местоположението израстват от едни и същи корени: това, което към този момент съществува там. Ако мястото в последна сметка бъде определено, то няма да изисква построяването на цялостно населено място на стадион за 1 милиард $, с цел да се почувствате като че ли е в сърцето на действието.

То към този момент е там.

< p> Разположен сред Crossroads District и Power & Light District в центъра, стадионът на McGee би могъл да се включи в тези съществуващи места за развлечение, дружно с варианти за търговия на дребно и заведения за хранене, вместо да изисква построяването на нови благоприятни условия за развлечение, за които екипът не е дал доказателства Канзас Сити има апетита да поддържа.

Миналата седмица притежателят на Royals Джон Шърман и президентът на екипа Брукс Шърман, които не са родственици, трябваше да се срещнат с кмета Куинтън Лукас в Populous, определените дизайнери за новия Royals ballpark, на среща, включваща и Блейк Кордиш, записи, получени от The Star show.

Кордиш е шеф на Cordish Companies, разработчикът зад Power & Light District в Канзас Сити и One Light, Two Light и три първокласни жилището Light. Компанията е създала няколко спортно закотвени региона в цялата страна. Това е първият път, когато член на компанията е обществено разпознат като участващ в срещите на стадиона на Royals.

Не е ясно кой е провел тази среща. Опитите на Star да се свърже с Cordish не бяха неотложно сполучливи.

Забележително е, че кабинетът на кмета класифицира скорошните диалози като „ продуктивни и все по-конкретни “, въпреки и без детайлности на място. Те отхвърлиха да разясняват разискването на нов уебсайт.

Компаниите Cordish сигурно биха се възползвали от местонахождение по продължение на южния силует, като се има поради близостта му до Power & Light, за разлика от план на East Village, който включва построяването на квартал на стадиона на стойност 1 милиард $, обсъждан от мнозина като по-близък до конкуренцията, в сравнение с допълващ. Връзката сред стадион в региона на южната верига и P&L ще бъде насърчена и улеснена от настоящите проекти за нов парк на стойност 200 милиона $ над междущатска автомагистрала 670.

Жребият в този случай е много елементарен: Местоположение. Той носи Royals в центъра на Канзас Сити, вместо да желае аромата на центъра на Канзас Сити да се простира до Royals. Има и други логистики — като вода, канализация и даже паркинг — които се преглеждат като по-преодолими трудности.

Заглавието на затрудненията, въпреки това: Придобиване на земя. През март, откакто The Star разгласява история, описваща някогашния си павилион за пресата като място, предоставено на неговия екип, притежателят Джон Шърман сподели: „ Имате един притежател на самата Star (сграда), само че към нея има доста неща, и не би било толкоз дейно да се купи земята. “ Сайтът също по този начин евентуално съставлява по-тесни тримесечия от другите две варианти.

Ако има по-нататъшен прогрес по тази опция, общата цена на плана явно може да бъде по-ниска от авансово обрисуваната. Това е по този начин, тъй като към самия стадион ще бъде издигнато по-малко амбициозно населено място на стадиона.

Но по-малко за кого?

Роялс, които отхвърлиха коментар за това парче, преди този момент дадоха обещание да поемат разноските от развлекателния регион, който се прави оценка на 1 милиард $ – в действителност те го направиха част от настоящата си реклама за почитатели и бъдещи гласоподаватели, които в последна сметка ще имат своя личен късмет да преценяват желанието си тимът да напусне сегашния си дом на стадион Кауфман.

Как би се отразило, в случай че въобще би се отразило, на настояванията на екипа от данъкоплатците, в случай че изберат южната линия, за разлика от Ийст Вилидж или Северен Канзас Сити?

Последни диалози с кралските особи и политическите водачи се концентрираха върху подновяването на налога върху продажбите от 3/8 цента в окръг Джаксън. Получените финанси ще бъдат разграничени с шефовете, значима страна в този диалог. Шефовете са били обществено поредни в заявяването на желанията си да обновят стадион Arrowhead, вместо да построят нов, макар че не са извадили никакви варианти от масата – ръководителят и основен изпълнителен шеф Кларк Хънт сподели този месец, че чакат Кралските особи, които остават обвързани с окръга.

И чакат.

И чакат.

Роялс се натъкнаха на задръстени договаряния с окръг Джаксън. Тези диалози пропиха обстановката с повече отпор, в сравнение с прогрес. Въпреки че би било неопределено да се опише Франк Уайт-младши, дългогодишна някогашна звезда на Royals, чийто номер е пенсиониран от екипа, като единственият политически глас, който не поддържа обществено настояването на Royals за пари на данъкоплатците, както сегашната му позиция, по този начин и предходната му позиция се ускоряват ехтенето на гласа му зад затворени порти. И кралските фамилии имат намерение да го вземат на борда.

Те също търсят градско и щатско финансиране за плана, различен детайл, който към момента следва да бъде избран. Не е ясно по какъв начин един стадион в южната линия ще промени тези потребности, в случай че въобще. Разговорът за предходния уебсайт на Star не е достигнал стадия да се знае сигурно точното местонахождение на мястото в региона, нито цялата околна земя, нужна, с цел да бъде осъществимо. Но е известно, че ще пристигна със личен набор от провокации в тази сфера.

Ако кралските особи се стремят да ревизират изцяло опцията за местоположението, също не е ясно какъв брой време може да отнеме този развой - и затова по какъв начин дълго, това още веднъж ще забави първичния им краен период и затова по какъв начин това ще промени проектите на техните сегашни съседи от NFL в спортния комплекс на Труман, Chiefs.

Двата тима са ориентирани към мярка за гласоподаване през април 2024 година което идва с краен период доникъде на януари.

„ През последните няколко седмици градът и Канзас Сити Роялс се включиха в продуктивни и все по-конкретни полемики, свързани с капацитета на нов стадион на Роялс в центъра на Канзас Сити “, сподели Морган Саид, шеф на щаба на Лукас, помолен да удостовери, че тези полемики са достигнали градско равнище.

„ Кметът ще продължи да работи с Канзас Сити Роялс, Канзас Сити Чийфс и Окръг Джаксън да форсира решенията по отношение на избора на място.

„ Както той е казвал неведнъж, Канзас Сити е дом на Канзас Сити Роялс през цялото време на тима и той чака Канзас Сити Роялс и Канзас Сити Вождовете да останат в Канзас Сити за генерации напред. “

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР