Годината вече започна, измина празничния януари. Време е за действие

...
Годината вече започна, измина празничния януари. Време е за действие
Коментари Харесай

Месечен хороскоп за февруари: любов, кариера, здраве за всички зодии

Годината към този момент стартира, измина празничния януари. Време е за деяние през февруари – месецът на любовта

Всичко изживяло времето си и затормозяващо придвижването напред би трябвало да бъде отстранено. В този интервал не се опасявайте да погледнете обратно, да се разделите, да изгубите това, което не ви е разрешавало да вървите към задачата и да реализирате фантазиите и проектите си. Тенденциите за всеки астрологичен знак през февруари зависят от водещата буря.

   ОВЕН   

За вас месецът може да е рисков по две аргументи. Първо, хора, които непрекъснато се намесват в живота ви, ще ви нервират. Второ, това може да се излее в абсолютизъм и даже робия във връзка с близките. Възприемате деянията на мекост и добрина като уязвимост. Но в този интервал това е належащо. Ефективна ще е способността ви да действате упорито, без да губите естетика с близките. Ако изберете борбата, ще усетите крах на сили и сила, отчаяние и отмалялост.

Успешни дни: 3, 6, 18.

   ТЕЛЕЦ   

Интуицията може да ви подведе. Неуместни действия или изявления провокират отрицателна реакция. Репутацията ви търпи рецензия. Състоянието ви припомня това на Овните: желае ви се да доминирате въз основа на житейския си опит, познания и умения. Възможно е да изплуват нескрито секрети, което ще е изненадващо за вас. Някои представители на знака в края на месеца изпитват предпочитание да се потопят във всички налични наслади на живота, с цел да се оправят с напрежението. Но не забравяйте, че тялото и силата ви не са безконечни, а духовната съставна част е не по-малко значима от материалната.

Успешни дни: 5, 14, 22 .

   БЛИЗНАЦИ   

За множеството от вас месецът е интервал на трансформации и вътрешни промени. Някои аспекти в живота ви стигат до логически край: вероятен е преломен миг в работата, връзките. Имате късмет да се измененията, като освен това не изневерите на себе си. В професионалната сфера може да настъпи промяна на местоработата. Бизнесмените могат да решат да приключат един бизнес и да стартират различен с нови хора. В персоналните връзки са вероятни раздели по взаимно единодушие. Самочувствието ви също е несигурно през февруари и изцяло зависи от страстите, които изпитвате.

Успешни дни: 2, 12, 27.

   РАК   

Месецът ви носи потапяне в личните каузи, отвращение да се преценявате с новите житейски условия и гонене на неосъществими стремежи. Харесва ви ролята на „ жертва “. Демонстрирате угриженост и вложение на старания, претендирайки за ответна признателност . Но се сблъсквате със срив в проектите, нарушавания на обещанията, договореностите и отговорностите както в персоналната, по този начин и в деловата сфера. В края на месеца прочувственият декор стартира да се разведрява – приемате новите действителности и се адаптирате.

Успешни дни: 1, 15, 28.

   ЛЪВ   

В този интервал вършиме старания да избегнете самотата, само че не успявате да постигнете естетика. Грешите с недомислени действия и изявления. Обладани сте от прекомерна недоверчивост и нараснала подозрителност. Активният обществен живот и общуването не ви радват с резултатите си. Често си задавате въпроса „ За какво ми е всичко това? “. Сякаш се намирате на отегчителен празник, от който не можете да си тръгнете. Най-добрият вид е да намалите контактите и да възстановите силите си измежду природата или с медитация . Имате мотивация за сериозна връзка, само че тя е не любовта, а страхът от самотата.

Успешни дни: 4, 10, 21.

   ДЕВА   

Месецът ви носи ентусиазъм, подбудено от нови проекти и цели. Успявате да решите най-сложните въпроси и проблеми на практика без старания. Способността да вземате сложни решения, базирайки се на логиката, обстоятелствата и личните си правила, прави февруари един от най-продуктивните интервали за вас. Отнесете се обаче по-внимателно към здравето си, тъй като може да сте подложени на простуди и преохлаждане. Финансовото състояние ще е най-благоприятно за хората, заети в областта на връзката и информацията. Останалите ще би трябвало да положат старания и да подхващат премислени ограничения, с цел да подобрят материалното си положение.

Успешни дни: 5, 10, 23.

   ВЕЗНИ   

Мнозина от вас усещат краткотрайна некадърност да се радват на живота, на общуването с близки и другари. Това ще продължи до 23 февруари. Отложете проектите си, до момента в който душевното ви равновесие не бъде възобновено. Някои от вас се сблъскват с „ рухване на маските “ – както тяхната, по този начин и на близките. В професионалната сфера ще би трябвало да преработите към този момент завършили планове, в които ще откриете пропуски. Не се предлагат комплицирани козметични процедури и пластични интервенции.

Успешни дни: 1, 15, 24.

   СКОРПИОН   

Февруари ви носи освен проблеми и грижи, само че и опция да се справите с тях по най-ефективния метод. Преобладава отбранителното положение, само че то е обвързвано не със закани от сегашното, а с неприятни обстановки от предишното. Семейните и обвързаните се сблъскват с съмнение и недоверчивост от страна на колегата, както и с прояви на ревнивост. Поводът е нараснало внимание към противоположния пол. Но множеството от вас не са склонни към флирт в този интервал. Вниманието и напъните ви са ориентирани към решаването на професионални и кариерни задания.

Успешни дни: 9, 13, 25.

   СТРЕЛЕЦ   

Продължават трендовете от предходния интервал. Акцентът е върху полагането на старания в фамилните каузи. Някои изпитват отчаяние след постигането на задачите и не усещат дълго чаканото задоволство. Несъвършенствата ви нервират до 18 февруари, а близките ви предизвикат с минусите си. През третата декада на месеца положението на уталожване и неодобрение от живота се изпарява, когато намирате забавно приложение на гениите си. Необвързаните имат късмет да намерят взаимна обич, изключително след 23. Свойствена ви е съзидателна интензивност.

Успешни дни: 1, 5, 20.

   КОЗИРОГ   

Месецът за вас е спокоен и даже благополучен интервал. Настроението е приповдигнато. Яснотата на съжденията и осъзнаването на протичащото се ви оказват помощ да решавате освен настоящи задания, само че и да заложите перспективни планове. В професионалната сфера са вероятни успех, признание на заслугите и предстоящо заплащане. В фамилния живот – естетика, прелестно превозване на времето, забавни беседи и взаимна угриженост. Необвързаните срещат бъдещия си фаворит. А завършилите връзките имат късмет да останат другари с някогашните.

Успешни дни: 8, 11, 21.

   ВОДОЛЕЙ   

Посрещате месеца в хармонично прочувствено положение, окрилени от благополучие. Споделяте позитивните си страсти с близките. Привличате вниманието където и да се намирате. Но както споделя Берт Хелингер, „ Щастието плаши. Трябва да имаш геройство да го почувстваш “. През февруари мнозина от вас най-сетне откриват център, към който да се движат и да черпят убеденост и смисъл – семейство, дете, връзки, план, кариера. В този интервал голям брой секрети и недомлъвки ще бъдат изяснени. Ще можете да погледнете поновому претекстовете и постъпките на близки и обичани хора.

Успешни дни: 9, 22, 26

   РИБИ   

Месецът ще обърне вниманието ви върху решаването на от дълго време назрели фамилни проблеми. Ще съумеете да преминете от думи към каузи. Сблъсквате се с липса на поддръжка, компликации в общуването с родители, раздори сред членовете на фамилията. Макар че нормално избягвате споровете и противостоянията, реакцията ви е много внезапна. Причината е възприятието за незащитеност, накърнимост, които предизвика „ нечестната игра “ на някой от близкото ви обграждане. Необвързаните могат да срещнат забавен сътрудник през втората половина от месеца. Материалната страна е постоянна.

Успешни дни: 4, 15, 22.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР