Годината, която идва, е свързана с планетата Венера и по

...
Годината, която идва, е свързана с планетата Венера и по
Коментари Харесай

Пълен здравен хороскоп за 2018

Годината, която идва, е обвързвана с планетата Венера и затова хората би трябвало да внимават с заболяванията, излъчени по сексуален път. Няма да сбъркат, в случай че съчетават удоволствието с защитните средства.

Податливите на неочаквани пристрастености, наричани постоянно хора „ със слаби ангели”, дано не не помнят, че може да им излезе скъпо и прескъпо мимолетното прекарване. Така че, не изпитвайте стеснение да заявите безапелационната си позиция за приложимост на защитни средства.

Годината ще подготвя към развлечения, любовни случки и изневери. Нараства податливостта към прочувствени прекарвания след бързи запознанства, към ласкателства, разточителства, визити на първокласни места, дарове и инцидентни връзки с разочарования в следствие. При използването на медикаменти не се стремете към опити, вземете най-обиновеното.

Уязвими органи: пикочно-половата система, пикочен мехур, бедра, кръвоносни съдове, сливици, гърло, уши, зъби, жлези, бъбреци.

Годината ще бъде и доста податлива към разкрасителни процедури, интервенции, блян към демонстративно намаляване или спортни упоритости, свързани с хубостта. Това може да докара на амбициозни дами, изключително от зодия Телец или Везни, много изтощителни проблеми. На дамите от зодия Везни, изключително склонните да оголват талията и поясната част на тялото си, дано препоръчаме да не следват тази безсмислена и нехарактерна за географската ни широчина мода, с цел да не се снабдят със сериозен продължителен проблем. Не експериментирайте с нови козметични средства и процедури върху кожата си. Оставете единствено до момента изпитаното в практиката ви. Да се има поради, че под въздействие на Венера всяко заболяване може да остане прикрито, по тази причина обръщайте внимание на интуицията си и сънищата, които имате.

Каква ще е годината във връзка с здравето за всяка една от зодиите, вижте в Zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР