Година след като не се оспори от наказателни обвинения, една

...
Година след като не се оспори от наказателни обвинения, една
Коментари Харесай

Сондажите под град „Газланд“ в Пенсилвания са забранени от 2010 г. насам. Това се завръща.

Година откакто не се оспори от наказателни обвинявания, една от водещите компании за природен газ в Пенсилвания е подготвена да сондира и разрушава в селската общественост където беше неразрешен в продължение на дузина години поради замърсяване на водоснабдяването.

Coterra Energy Inc. завоюва позволение от държавните екологични регулатори да пробие 11 газови кладенеца под Dimock Township, в североизточния ъгъл на щата - сладкото място от най-голямото находище на природен газ в Съединените щати, съгласно записите за разрешителни за сондажи, прегледани от Асошиейтед прес. Природен газ на стойност милиарди долари, в този момент заключен в шистова канара надълбоко подземен, чака сондажните платформи на Coterra.

Някои притежатели на земя, които от дълго време са лишени от хонорари заради продължителния мораториум на страната, нямат самообладание за Хюстън основан сондажен колос ще възобнови производството в Димок. Други поданици се опасяват от завръщането на промишлеността. Те се тревожат за трафика на кам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР