Година измина откакто приключи съдебния процес, заведен от Амбър Хърд.

...
Година измина откакто приключи съдебния процес, заведен от Амбър Хърд.
Коментари Харесай

За какво ще похарчи Джони Деп сумата, която Амбър Хърд ще му изплати

Година измина откогато завърши правосъдния развой, заведен от Амбър Хърд. Тя обаче загуби делото за клюка и по този начин успеха бе отредена на Джони Деп. Той и Амбър Хърд в последна сметка реализираха съглашение тя да му изплати сумата от един милион $.

Адвокатите на Джони Деп завършиха случая с думите, че са са удовлетворени публично да затворят тази " мъчителна глава за господин Деп, който по време на този развой даде ясно да се разбере, че целта му е да потвърди истината ". Още при финала на делото представителите на артиста показаха желанието му да подари получената от Амбър Хърд сума на благотворителни организации.

От CNN научаваме и че Джони Деп вече е избрал къде тъкмо да бъдат разпределени парите. По 200 000 $ ще отидат при пет благотворителни организации - Make-A-Film Foundation, The Painted Turtle, Red Feather, Tetiaroa Society charity и Amazonia Fund Alliance.

За фондацията Make-A-Film се знае, че Джони Деп и преди е работил с нея. Тя е организация с нестопанска цел, която извършва желанията на деца със съществени или животозастрашаващи болести, като ги среща с артисти, писатели, режисьори и продуценти, с цел да работят по план.

The Painted Turtle пък е организация, учредена от Пол Нюман, която дава опция на деца с хронични и животозастрашаващи болести да отидат на лагер, разбираме от E! News.

Третата благотворителна организация, която ще получи подаяние от 200 000 $ от Джони Деп, Red Feather, работи с локални общности за подкрепяне на жилищната среда.

Tetiaroa Society, организацията с нестопанска цел на Марлон Брандо, пък финансира старания за запазване, провеждането на научни проучвания и просветителни стратегии за локални учебни заведения, с цел да подтикват устойчивостта на Тетиароа - дребен остров, ситуиран във Френска Полинезия, написа lifestyle.bg.

И петата и последна организация, която ще получи подаяние от 200 000 $, също е обвързвана с опазването на околната среда - това е Amazonia Fund Alliance - група от нестопански организации и компании, ръководени от устойчивостта, които имат за цел да защитят напъните за запазване на Амазонка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР