Годеницата на Рей Лиота - Джейси Нитоло, трогна сърцата на

...
Годеницата на Рей Лиота - Джейси Нитоло, трогна сърцата на
Коментари Харесай

Любимата на Рей Лиота просълзи феновете с тези думи след смъртта му

Годеницата на Рей Лиота - Джейси Нитоло, трогна сърцата на почитателите с прочувствен пост, който тя показа за първи път след гибелта на артиста.

"Животът ми през последните няколко години беше в действителност магически. С Рей споделяме дълбока обич, която ще вардя в сърцето си вечно ", написа обичаната на звездата от "Добри момчета ".

"Смеехме се всеки ден и бяхме неразделни. Химията посред ни беше дива по най-хубавия метод. Той беше всичко на света за мен и не можехме да се наситим един на различен. Онази същинска обич, за която човек мечтае ", споделя още Джейси, за която Рей е бил "най-красивият човек от вътрешната страна и извън ".

Холивудският ас издъхна в съня си в Доминиканската република преди броени дни - на 26 май. Той беше благоприятен за Нитоло, само че двамата по този начин и не съумяха да застанат пред олтара.

Припомняме, че двамата разкриха обществено решението си да се оженят на Коледа през 2020 година Тогава Лиота разгласява сантиментален пост, в който показа, че коледните стремежи се сбъдват, тъй като избраницата на сърцето му е споделила "Да ".

Последната обява, направена от Джейси в Инстаграм, преди кончината на Лиота, е от 25 януари. На нея двамата са на плаж по време на почивката им на Вирджинските острови.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР