Годеницата на поп-фолк певеца Ангел, който почина през септември, сподели

...
Годеницата на поп-фолк певеца Ангел, който почина през септември, сподели
Коментари Харесай

Красивата годеница на починалия поп-фолк певец Ангел: "Дните минават бавно и мъчително"

Годеницата на поп-фолк артиста Ангел, който умря през септември, показа във Фейсбук пост, с който трогна много близки, другари и почитатели на изпълнителя. Ако Ангел беше жив, той щеше да навърши 36 години на 23 декември, а на тази дата красивата му избраница Христина ще показа последната му ария, която записал преди да се разболее.

Виж още: Тежката орис на една мощна жена: Златка Димитрова проговори за детството и лишенията

" Дните минават постепенно и трудно, чакайки всеки ден да се завърнеш, благи. Да чуя отново гласа ти, да видя усмивката ти, да те прегърна и да не помни за всичко останало... Не знам за какво животът по този начин грубо ни наказа, лиши ми всичко с теб... Болката се усилва всеки момент. За нас ти постоянно ще бъдеш по-жив и от живите, всеки ден си в мислите и сърцата ни ", написа Христина, която споделя, че Ангел липсва доста и на сина им, който е още малко момченце. 

Виж още: 22-годишно момиче е заклещена в детско тяло: " Само откачалки желаят да излизат с мен "

" Знам, че си до нас и ни пазиш и закриляш, само че за какво трябваше да е оттова, а ти знай, че те обичам с цялото си сърце! Това никой не може да ни отнеме! Знам, какъв брой обичаше специалността си и какъв брой благополучен беше на сцената, поради това в никакъв случай няма да разреша да бъдеш пропуснат! ", споделя още Христина, която ще направи всичко допустимо, с цел да резервира паметта на Ангел. Певецът е нямал самообладание да показа новата си ария, само че въпреки всичко тя ще бъде чута от почитателите му. 

" Той би желал тъкмо това, да зарадва хората, които го обичат и феновете си! Песента ще бъде пусната в негова памет ", а парчето носи заглавието " Не звъни ".

Виж още: И в тежки борби, и в бурните купони: Мани и Кремена се събраха и избухнаха качествено в дискотека 

Изображение: https://www.facebook.com/angel.original.58 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР