Годеникът на Луиз Томпсън Райън Либи се готви да посрещне

...
Годеникът на Луиз Томпсън Райън Либи се готви да посрещне
Коментари Харесай

Райън Либи, годеникът на Луиз Томпсън, разпусна косата си, след като тя най-накрая беше изписана от болницата

Годеникът на Луиз Томпсън Райън Либи се готви да посрещне телевизионната звезда вкъщи, откакто тя прекара агонизиращи две седмици в болница.

В събота на страницата си в Instagram Райън удостовери, че Луиз е била задоволително добре, с цел да бъде изписана и че е повече от благополучен да я види още веднъж. Подготвяйки се за идването й, Райън наподобява прекара сутринта в разчистване на големия им дом и даже имаше време да се наслаждения още веднъж на заниманието си. 33-годишната звезда от „ Произведено в Челси “ се пребори със студа, с цел да кара скейтборд, откакто отхвърли терзанията си и показа фотография, на която стои на върха на своя скейтборд.

Луиз, която се срещна със брачна половинка си в известното риалити шоу E4, беше призната в болница в края на предишния месец след поредност от здравословни проблеми, откогато роди сина си Лео, на две години. Райън беше този, който заяви новината за хоспитализацията на Луиз в обществените медии и почитателите незабавно наводниха секцията му за мнения, с цел да изразят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР