Годеникът на Аманда Абингтън Джонатан Гудуин наруши мълчанието си в

...
Годеникът на Аманда Абингтън Джонатан Гудуин наруши мълчанието си в
Коментари Харесай

Годеникът на Аманда Абингтън от Strictly говори за токсичното мъжко поведение на фона на враждата с Джовани Пернис

Годеникът на Аманда Абингтън Джонатан Гудуин наруши мълчанието си в обществените медии на фона на горчивата омраза на актрисата с някогашния й сътрудник от Strictly Come Dancing Джовани Pernice.

51-годишната звезда от Шерлок беше сдвоена с италианската танцьорка в надпреварата, преди тя да напусне шоуто през октомври. Съобщава се, че двойката е имала проблеми да се виждат очи в очи по време на танцови подготовки, като Аманда се оплаква от „ войнствения и нападателен подготвителен жанр “ на Джовани.

След като ненадейно напусна надпреварата, откровената телевизионна актриса съгласно известията взе времето си в BBC серия я остави „ съкрушена и натъжена “ и от този момент разкри, че е била диагностицирана с посттравматично стресово разстройство.

Наскоро отиде в Instagram, годеникът на Аманда Джонатан наподобява се е отразил на разногласието, споделяйки загадъчна обява за мъже, които насилват дамите. Той показа клип на поп певицата Тейлър Суифт, говорейки за това, че са дами, безмълвно поглъщ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР