Годежът на софтуерния милионер Митко Караиванов и любимата му Ваня

...
Годежът на софтуерния милионер Митко Караиванов и любимата му Ваня
Коментари Харесай

Годеж във Фермата зарадва участниците с месо

Годежът на софтуерния милионер Митко Караиванов и обичаната му Ваня във „ Фермата: Нов свят “ се трансформира в събитие освен поради прочувствените ритуали по взимането на булката и въвеждането на младите в символичният им нов дом, само че и поради включването на месо в празничното меню.

Специално за вечерята масата от лятната кухня бе изнесена на двора и отрупана с разядки, баница, и най-важното – цяла тава със сочно печено агне.

"Вече два месеца не съм ял месо и напряко обезумявам. Чувствам се различен човек. Цял живот ще си припомням по какъв начин съм ял месо, с помощта на човек, който не го помирисва “, съобщи с блаженна усмивка военният Станислав, визирайки вегетарианските привички на младоженеца.

„ Аз мисля, че получих оргазъм, когато видях тази цялостна маса и изключително това агънце! Благодаря на Боговете на агнетата, че се смилиха над нас и ни дадоха това месце! “, добави предприемачът Митко Калайджиев.

Между наздравиците и чувството за споделено благополучие фермерите бяха сюрпризирани от фолклорен оркестър. Кръшно хоро и юначен песни се извиха в чест на двойката, а бъдещата младоженка отсече:

"Този ден е най-щастливият в живота ми! "

IT експертът и половинката му се срещат преди шест години в рок бар, в който тя е сервитьорка. Любовта им пламва от пръв взор и съвсем мигновено заживяват дружно. Караиванов узря за решението за годеж с момичето си на третата седмица във „ Фермата “. Той призна, че Ваня значи всичко за него и желае да я направи щастлива, без значение от недоверието си в брака като институция.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР