Годежът на британския принц Хари и американската актриса Меган Маркъл

...
Годежът на британския принц Хари и американската актриса Меган Маркъл
Коментари Харесай

Принц Уилям: Дано годежът накара Хари да стои по-далеч от хладилника ми!


Годежът на английския принц Хари и американската актриса Меган Маркъл е една от най-обсъжданите тематики през последните дни. Каква ще е сватбата? Кой ще е кум? Коя е мистериозната сватовница?
Въпросите се натрупат, а членовете на английското кралско семейство не издават никакви секрети, единствено споделят какъв брой се вълнуват от щастливото събитие, съобщи Блиц.

Принц Уилям не е изключение. Той показа, че доста се радва за Хари и Меган Маркъл. И добави, че се надява годежът да избави хладилника му от „ набезите “ на брат му.
" Много се вълнувам и се веселя за тях. Пожелавам им цялото благополучие на света “, показа принц Уилям по време на визитата си в Хелзинки. „ Надявам се годежът да накара Хари да стои надалеч от хладилника ми и да спре да тършува в него, както правеше през последните години “, пошегува се Уилям. 
„ Това е един приказен развой – годежът, подготовката на сватбата. Предстоят им доста щастливи моменти. Пожелавам им триумф в планирането на сватбата “, добави принц Уилям.

В края на ноември дворецът Кенсингтън разгласи, че принц Хари и Меган Маркъл за сгодени и ще се венчаят през май 2018 година в параклиса " Сейнт Джордж " в Уиндзорския палат. Избрали го, тъй като " за тях той е особено място ". 
Меган Маркъл ще получи английско поданство, само че ще резервира и американското си, както и ще премине към Англиканската черква преди брачната гала, на която кралица Елизабет Втора.
Принц Хари е на 33 години. Той е пети по ред за заместничество на английския трон. Меган Маркъл е на 36 години.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР