Гневни жители на щат Есекс казват, че най-лошият път във

...
Гневни жители на щат Есекс казват, че най-лошият път във
Коментари Харесай

„Живеем на най-лошия път за дупки в Обединеното кралство – шофьорите на таксита и храна за вкъщи отказват да го посетят“

Гневни поданици на щат Есекс споделят, че „ най-лошият път във Англия “ не е бил ремонтиран от една година и такситата или водачите на храна за у дома отхвърлят да дойдат.

Хората, живеещи в Bel Air Chalet Estate, се оплакаха от тапи от дупки Seawick Road предишния януари. И макар че някои ремонтни действия бяха осъществени през август, те в никакъв случай не бяха приключени, оставяйки го в „ извънредно “ положение, споделя Джей Марш, 54.

Джей, механик на предни стъкла, който живее там от 2002 година, сподели: „ Част от пътя беше преасфалтиран през август 2023 година и ние бяхме щастливи, че най-сетне се прави нещо по въпроса. Но вълнението свърши, когато не приключиха всичко. “

Той добави: „ Имам deja vu. Върнахме се на стадия, когато пътят е ужасяващ и би трябвало да се безпокоя за колата. На цялото имение му е писнало, това в действителност натоварва транспортните средства, а това натоварва и вашия джоб. "

Джей споделя, че пътят „ постоянно е бил неприятен “ и транспортните средства постоянно се повреждат от неравни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР