Гневен носорог нападна гледачка на животни в сафари парка Серенгети

...
Гневен носорог нападна гледачка на животни в сафари парка Серенгети
Коментари Харесай

Гневен носорог нападна гледачка в парк в Германия

Гневен носорог атакува гледачка на животни в сафари парка " Серенгети " в Долна Саксония, Германия, преобръщайки автомобила й три пъти, съобщи ДПА.

Посетител с джип е снимал сцената, в която 30-годишният носорог Кусини блъска возилото на служителката. Видеото е оповестено онлайн от в. " Билд ".

Мениджърът на парка " Серенгети " Фабрицио Сепе показа за организацията, че дамата не е потърпевша съществено и се е разминала единствено с няколко натъртвания. Гледачката е съумяла да влезе в автомобила на сътрудник, притекъл й се на помощ.

По думите на мениджъра остава неразбираемо какво е разгневило носорога . Фабрицио Сепе добавя, че няма заплаха за посетителите. Кусини населява " Серенгети " от 18 месеца и към момента привиква с новата среда, отбелязва мениджърът. Носорогът се пуска в парка единствено заран и вечер и в никакъв случай когато има гости със лични коли.

Фабрицио Сепе споделя, че Кусини е " скъпа облага " за сафари парка, като в началото е възложен за разплод. Мениджърът обаче счита, че животното ще се усеща по-добре в зоологическа градина.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР